Sinan Çetin, ev aldığı Büyükada’da olay yarattı. Çetin bir süre önce satın aldığı denize sıfır konumdaki villayı tadilata sokmuş, ada basını ünlü yönetmenin imarda usulsüzlük yaptığını, 20 metrekarelik kayıkhane olan yeri mevzuata aykırı şekilde sauna, tuvalet ve yüzme havuzuna çevirerek kendine 90 metrekarelik yaşam alanı yarattığını yazmıştı. Sinan Çetin şimdi de evinin yanındaki halka açık yolu izinsiz şekilde kapattığı iddiasıyla gündemde.

SALGINI FIRSAT BİLDİ
Hürriyet'ten Cenker Tezel'in haberine göre, Sinan Çetin, villasının hemen yanında bulunan, ada halkının sahile inmek için kullandığı yolu duvar ördürerek kapattı. Adalar Belediyesi’ne şikayette bulunan komşuları, Çetin’in “evde kal” kampanyasını fırsat bildiğini ileri sürdü: “Herkesin evde olmasını fırsat bilip yıllardır kullandığımız yolu bir günde kapatmış. Bu duvarla evinin önündeki sahili de özelleştirmiş oluyor. Oysa biz orayı kullanıyorduk. Bu yaptığı hukuka aykırı. O duvarı kaldırtmak için her yolu deneyeceğiz.”

Sinan Çetin’in evinin bitişiğinde bulunan yol işte bu duvarla kapatıldı.
https://www.haber3.com/magazin/sinancetininsalginfirsatciligihalkaacikyoladuvarorduhaberi5102357
Merdan Yanardağ'ın tutuklanmasının ardından TELE1'in akıbeti ne olacak?30 izlenme
Yerel seçimlerin hemen öncesinde İBB'nin park alanı AKP'li belediyeye verilmiş!33 izlenme
Asgari ücret zammı site aidatlarında kriz çıkardı23 izlenme
EPGİS Başkanı açıkladı: Düzenleme olmazsa benzin 11 lira olabilir!44 izlenme
“Mehmet Ağar’ın hangi parayla milyar dolarlık marina sahibi olduğunu kimse soramıyor?”35 izlenme
DEM Partili vekilden Narin cinayetine ilişkin tartışma yaratacak açıklama16 izlenme
AKP'li vekil Meclis'te dağıttığı yemeği belediyeye ödetmiş32 izlenme
CHP'li belediyeye 'bu kadarı da olmaz' dedirten engelleme!56 izlenme
Anayasa Mahkemesi'nden tepki çeken karar
Ege ve Akdeniz’de yeni kriz: 12 mil hazırlığı mı!
Din'den geçinen hurafeciler bitmiyor ! Parayı okunmuş taşa sarınca, taş parayı kodlayacakmış, böylece para bereketlenecekmiş !
Zonguldak'ta Jandarma Üniforması ile GBT yapan bir kadının, polis kontrolü sonucunda sözleşmeli öğretmen olduğu ortaya çıktı!