Bir grup İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanı, Saraçhane’deki belediye binası önünde “Ekrem İmamoğlu karşıtı” miting düzenliyor.
Mitinge ilişkin İBB’nin basın bürosundan, yapılan ve “İBB çalışanları çağrıda bulunacak” başlıklı ‘resmi’ açıklamada “İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları, İstanbullulara hizmet etmek vaadiyle yola çıkanları, iftira, karalama, çarpıtma ve yalanları terk ederek, hizmet belediyeciliğinin kurumsallaştığı İBB’yi yıpratmaktan, İstanbulluya hizmet eden binlerce İBB emekçisini iftiralarla toplum nezdinde küçük düşürmekten vazgeçmeye davet edecek.” ifadelerine yer verildi.
İBB’nin basın bürosu ayrıca, eylemin canlı yayınlanacağını belirterek, özel bir yayın kuruluşuna ait frekans bilgilerini de gazetecilere duyurdu. Miting duyurulduğu gibi canlı olarak da yayımlanıyor.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/siyasitarihimizdebirilkbelediyecalisanlarimitingyapiyor5125823/
Salihli Çapaklı köyünde kurulmak istenen Biyogaz Enerji Santrali'ne hayır diyen köylülere jandarmadan acımasız müdahale!116 izlenme
Muharrem İnce’den çok sert açıklama1479 izlenme
Üsküdar Belediyesi'nde çalıştığı ortaya çıkan Yeni Akit yazarı, görevden uzaklaştırıldı!20 izlenme
Emekli kök maaşı değişiyor: Hesaplamalar başladı41 izlenme
Ankara kulislerini sarsan Kurultay Davası senaryoları! "Sürpriz isimler çıkabilir"20 izlenme
Diyarbakır’da '4 aylık geçici temizlik işine' 25 bin başvuru yapıldı!50 izlenme
Şehit kızından Başak Demirtaş'ın sosyal medyada "Hasret" paylaşımı yaparak akıma katılmasına gönderme.27 izlenme
4 işçi pozitif çıktı, TOKİ inşaat alanı karantinaya alındı! 400 işçi gözlem altında!134 izlenme