AKP grubundaki konuşmasının ardından çıkıştta gazetecilerin sorularını cevaplaran Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, son günlerde yeniden gündeme gelen kadın ve çocuklara yönelik istismar suçları ile ilgili olarak "Zina ile ilgili düzenlemeyi de yapmak suretiyle tacizler, vesaireler, bunları aynı kapsam içerisinde değerlendirmemiz lazım" dedi.
Erdoğan, istismar düzenlemesi ile ilgili “Şu anda mevcut yasalar içinde idam yok ve böyle bir değişikliğin yapılabilmesi için ana muhalefetin de buna destek vermesi gerekir" İfadelerini kullandı.
http://www.abcgazetesi.com/erdogantacizlerivesairelerizinakapsamindadegerlendirmemizlazim79626h.htm
Bakan Koca corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 370.832’ye, can kaybı 10.099’a yükseldi!56 izlenme
Fatih Altaylı'dan olay sözler! "Siz hiç domuzun oy verdiğini gördünüz mü?"55 izlenme
Çin ABD'ye misilleme yapıyor36 izlenme
İktidar Somali’ye yardımda 1 numara19 izlenme
Özgür Erdursun kimlerin düşük emekli maaşı alacağını açıkladı23 izlenme
Ekrem İmamoğlu açıkladı: İstifa ettiler172 izlenme
Emekli vatandaşın ekonomi isyanı: "Düşündükçe çıldırıyorum. Kadınları kötü yola sürüklüyorlar"41 izlenme
343 milyonluk ihale tanıdık isme gitti45 izlenme
Bireysel kredi kartı borçları patladı! Enflasyonla boğuşan vatandaş borç batağına düştü
Sayıştay raporu ortaya çıkardı: Antep’te usulsüz işlemler!
Ümit Özdağ’dan tüm il başkanlarına Sinan Ateş talimatı: "Bir Türk milliyetçisini torbacılara vurdurtan yerli ve milli' katil kim?"
Meclis'te gece yarısı diploma kavgası! İmamoğlu ve Erdoğan'ın diploması yüzünden birbirine girdiler!