Kocaeli Barış Gazetesi’nden Merve Dişli’nin haberine göre, Kartepe’de skandal bir şiddet olayı meydana geldi. Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Hergeleci İbrahim Spor Salonu’nda çalışan Şadiye Sayan, iddiaya göre kurumda çalışan bazı çalışanların sözleşmeli personele kart bastırdığını ortaya çıkarttığı gerekçesiyle uzun bir süredir kurumda mobbing görüyordu. Ancak kurumda yaşanan büyük gerginlik bugün patlak verdi.
DARP ETTİ
Kurumun engelli girişinde çalışan Sayan, kurum içinde yasak olmasına rağmen biber ve domates fidanı ekildiğini görünce devlet kurumu içerisinde fidan dikmenin yasak olduğunu yalnızca çiçek ekilebileceğini söyledi. Sayan’ın fidanlara müdahalesi sırasında kurumda karate antrenörü olarak çalışan ve Kartepe Belediyesi AKP Meclis Üyesi E.A.’nın da eşi olan S.A.’nın, Sayan’ın sağ kolunu sıkmaya başlayarak ‘Sen ne yapıyorsun?’ dediği, bu sırada kurum müdürü E.A.’nın da Sayan’ı “Seni Adana’ya süreceğim” diyerek tehdit ettiği öne sürüldü.
ŞİKAYETÇİ OLDU
Darp raporu almak için hastaneye başvuran Sayan, S.A. ve E.A.’dan şikayetçi oldu.
Çiftçi krizin eşiğinde!196 izlenme
Bu afişe Kabahatler Kanunu'ndan ceza kesildi!928 izlenme
Ortadoğu'da korkutan hamle: İran’dan Hizbullah’la üst düzey görüşme30 izlenme
Kayyum THK'nın 8 kentteki mülklerini satışa çıkarmıştı, ayrıntılar belli oldu!62 izlenme
Bir kadına şiddet haberi de Bursa'dan! Erkek arkadaşı tarafından darp edilen kadın, mezarlık önünde otomobilden atıldı!121 izlenme
Abdurrahman Dilipak açıkladı: İslami camiada katalogla çalışan çok eşlilik ajansları var!297 izlenme
Milyonlarca kişinin verileri sızdırıldı! BTK bir gün sonra harekete geçti14 izlenme
CHP’den istifa edip İYİ Parti’ye gitmişti: Belediye başkan adaylığı düşürüldü38 izlenme
İYİ Parti'de toplu istifa
Cemal Enginyurt açıkladı: "AKP'li gazetecilere para verilmiş. Siz nereden para aldınız da Şile'de villanız var, en lüks arabalara biniyorsunuz?"
Çarşı-pazar esnafı ‘Satış yapamıyoruz kirayı ödeyemiyoruz’
Dilan Polat ve Engin Polat'ın muhasebecisinin ifadesi ortaya çıktı: 'Bir iki gün konuşulup unutulur' dedi