2 milyar dolar değerinde kripto para ile yurtdışına kaçtığı iddia edilen ve hakkında soruşturma başlatılan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer’in bakanlarla fotoğrafları ortaya çıkmaya devam ediyor. Özer’in Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de fotoğrafı ortaya çıktı.
Süleyman Soylu konuya dair açıklama yaptı. Soylu, “İlgili şahıs Faruk Fatih Özer’i tanımıyorum. Bir yakınımız vasıtasıyla 23 Aralık 2019’da, yazılımcı gençlere verdiğimiz randevuya eklemlenerek gelmiştir. Randevu listesinde ismi mevcut değildir ve sadece fotoğraf çekimi esnasında odaya alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı. Soylu’nun daha önce ismi skandal olaylara karışan birçok isimle fotoğrafı çıkmış, “Fotoğraf çektirmeden önce GBT mi alacağız?” açıklamasını yapmıştı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 2 milyar dolarlık vurgun yaptığı iddia edilen Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer ile birlikte çekildiği fotoğrafa ilişkin “Faruk Fatih Özer’i tanımıyorum” açıklamasını yapmıştı.




https://tele1.com.tr/skandalsoylukriptotosuncugumakamindaagirlamis376070/
Elektrik skandalı davasında ara karar39 izlenme
Afyon'da Burcu Köksal'a büyük protesto: "Biz seni saraya değil Afyon'a seçtik"32 izlenme
Daha da fazla harca genelgeleri37 izlenme
Zekeriya Öz'ün 'bilinmeyenlerini' anlattı165 izlenme
Vatandaş Cumhur İttifakı'nın tekrar seçilmesi halinde olacakları tek tek sıraladı57 izlenme
Kılıçdaroğlu'na bir partiden daha destek!41 izlenme
Konak sevdası tasarruf dinlemiyor: 68 yeni hükümet konağı para yutacak29 izlenme
Kars'a giden Turistik Doğu Ekspresi treninin fiyatları açıklandı: Duyan kulaklarına inanamadı15 izlenme