Bankanın kapatacağı şube sayısının 27 tane olduğu dile getirilirken, şube kapatma operasyonunun 2020’nin ilk aylarında da devam etmesi bekleniyor.
Bankanın şu ana kadar kapanan şubelerden personel çıkartmadığı belirtilirken, kapatılan şubelerin personellerin çeşitli şubelere dağıtıldığı, şube müdürlerinin ise bölgelere çekildiği ifade edildi.
Katarlı QNB, 2015 yılında National Bank of Greece’in Finansbank’taki yüzde 99,81 payının tamamını 2,75 milyar Euro’ya satın almıştı.
ParaMedya’nın haberine göre, bankanın şube kapatma operasyonundan müşteriler SMS ile haberdar oldular. Çok sayıda müşteri hesapları adreslerine en yakın şubeye devredildi.
2018’in 3. çeyreğini 1,7 milyar TL net kâr ile kapatan banka, 2019’da net kârlılığını yüzde 12 artırarak net kârını 1,9 milyar TL’ye yükseltti. QNB Finansbank, şu ana kadar bilançolarını açıklayan bankalar arasında brüt ve net kârını aynı dönemde artırabilen tek banka oldu.
https://www.abcgazetesi.com/smsilehaberverdilerqnbfinansbank27subesinikapatiyor66283
Barış Atay'a saldıranlar tutuklandı67 izlenme
Yeni yapılan Ankara-Niğde otoyolunda köylüler '3 km mesafeye 48 TL' ödemeye başlayınca isyan etmeye başladı!179 izlenme
İtirafçı olmaya zorlanan Fatih Keleş’i, adını cinayete karıştırmakla tehdit etmişler!23 izlenme
AB ile ABD'den besin savaşı hazırlığı56 izlenme
Kılıçdaroğlu: "Egemenlerin düzenini yıkacağız"47 izlenme
Emeklinin barınma krizi: Kirayı bölüşmek için aynı evde yaşamaya başladılar25 izlenme
Mehmet Akif Ersoy'dan geri vites! 'Siyasi operasyon' açıklamasına böyle açıklık getirdi28 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 13.755 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.807.387'ye, can kaybı da 29.160’a yükseldi!80 izlenme