İzmir’de bir sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle “halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama” ile “cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilruba Y.’nin tutukluluğuna itiraz edildi.
Dün, Dilruba Y. ile cezaevinde görüşen avukatı Hüseyin Yıldız, müdafi olarak vekalet almasının ardından cezaevi önünde yaptığı açıklamada, Dilruba Y.’nin üzerine atılı suçların tutukluluk gerektirmediğini belirterek “Haksız ve hukuksuz bir tutuklamayla karşı karşıyayız. Sonuna kadar itirazlarımızı sunacağız. Süreç şu anda bu aşamada ve itiraz sürecini tamamladıktan sonra mahkemenin itirazımız neticesinde vereceği kararı bekleyeceğiz” ifadelerini kullanmıştı.
DİLEKÇE SUNULDU
Edinilen bilgilere göre; vekalet sürecinin tamamlanmasının ardından Dilruba Y.’nin avukatı Hüseyin Y., bugün resmi olarak tutuklama kararına itiraz için Nöbetçi sulh Ceza Hakimliği’ne itiraz dilekçesini sundu.
Kaynak: ANKA
Tele1
Sedat Peker'e yakın isim Süleyman Özışık'ı yalanlayan görüntüleri paylaştı! '80 bin liralık mücevheri neden kabul ettin?'140 izlenme
İstasyona giden şaştı kaldı: Dev zam geldi!29 izlenme
Esnafın 1 milyonluk borcu 10’a katlanacak25 izlenme
İmamoğlu bakkala bir dokundu bin ah işitti: “Adam, ‘Çocuğum evde aç’ deyince, ne diyebilirsin?”61 izlenme
Fatih Altaylı: "LİMAK kaçıyorsa, gerisini varın siz düşünün"46 izlenme
AKP'li kafaya göre, krizi vatandaş yapıyor. Üretmiyor, vergi vermiyor ve Cumhurbaşkanını krize maruz bırakıyor !3894 izlenme
Aracını yurttaşın üzerine sürmüştü: Alkollü olduğu iddia edilen sürücü AKP'li çıktı29 izlenme
Zamlı maaş cebe girmeden eridi! Doğal gaz desteği için yurttaşların kaç ay bekleyeceği belli oldu77 izlenme
Termik santrali 'nefes alamıyoruz' diyerek protesto eden vatandaşlara kaymakamdan tehdit! 'Bütün askerleri oraya yıkarız'
CHP seçimi kazanınca, AKP sözlerini unuttu
Atatürk’e hakaret eden şahıs tutuklandı
Bakan yardımcıları, parti teşkilatlarıyla aynı toplantıda! 'Parti devletinin açık göstergesi'