Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) UEFA komitelerinde Türkiye’yi temsil edecek üyelerin belirlendiğini duyurdu. Soma’da 301 işçinin iş cinayetinde öldüğü maden katliamı sürecinde bir madenciyi yerde tekmeleyen, dönemin Başbakanlık müşaviri Yusuf Yerkel UEFA HatTrick Komitesi’ne Türkiye’yi temsilen atandı.
TFF’ye koordinatör olarak atandığı dönemde de tartışmalara yol açan Yerkel, şu an TFF Başdanışmanı olarak görev yapıyor. TFF’den yapılan açıklamada TFF Başdanışmanı Yusuf Yerkel’in UEFA HatTrick Komisyonu Üyesi olarak atandığı açıklandı.
Manisa Soma'da 301 işçinin can verdiği maden faciasında, yerdeki bir madenciyi tekmelemesi ile gündemde olan Yusuf Yerkel, 1 Eylül 2024 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) koordinatör olarak işe başladı. Yerkel bundan önce Frankfurt Ticaret Ataşesi olarak görev yapıyordu.
Pazarda alışveriş yapan 84 yaşındaki vatandaşın isyanı: 'Paranın bu kadar öldüğünü görmedim'75 izlenme
Çapa’da sağlık çalışanlarını darp etmişti: Tutuklandı74 izlenme
AKP’li eski Bakan’ın yakını 100 bin dolara serbest kaldı! Falyalı'nın finans yöneticisinden savcıya 'rüşvet' iddiası...34 izlenme
CHP'de ekip kuruldu, sosyal medyadan cadı avı başladı17 izlenme
Benzinin litre fiyatına dudak uçuklatan zam!56 izlenme
Uluslararası medya CHP'ye ablukayı böyle duyurdu16 izlenme
Son toplantıda konuşulanlar ortaya çıktı: 'Dört lider 'Kılıçdaroğlu' deyince Akşener beklenmedik bir tepki verdi'45 izlenme
AKP'li belediye başkanının mazbatası iptal edildi159 izlenme
Almanya’dan Türkiye’ye gezmeye gelen gurbetçi gıda fiyatlarını görünce şok oldu: ‘Bir midye dolma 20 lira olur mu ya!’
Diyanet ete doymuyor tasarruf tanımıyor!
Anneannesini katletmişti! Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener hakkında yeni karar
Buca'daki yangının başlama anı ortaya çıktı: Göz göre göre yakmışlar!