Optimar Araştırma Şirketi; İstanbul ve Ankara illerine yönelik yaptığı son anketin sonuçlarını açıkladı. İstanbul’da Yıldırım ve Özhaseki arasındaki fark kapanıyor, Ankara’da ise Mansur Yavaş açık ara önde.
Araştırma şirketleri, 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik yaptıkları anketlerin sonuçlarını birbiri ardına açıklıyor. Son olarak, Optimar Araştırma Şirketi üç büyükşehir için yaptığı anketin neticelerini sosyal medya hesabından kamuoyu ile paylaştı.
14 Ocak18 Ocak tarihleri arasında, Ankara'da 25 ilçede 3 bin 889 kişiyle yüz yüze anket uygulaması yöntemiyle gerçekleştirilen araştırmada, Mansur Yavaş, Mehmet Özhaseki’nin 8,2 puan üzerinde çıktı. Mansur Yavaş yüzde 42, Mehmet Özhaseki yüzde 31,8 oranında oy alırken, kararsızların oranı ise yüzde 28 olarak açıklandı.

İSTANBUL’DA FARK KAPANIYOR
Optimar’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışı için Ocak ayında verdiği verilere göre Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu’nun 10 puan kadar önündeydi.

Şirket tarafından dün açıklanan anket sonuçlarında bu farkın yarı yarıya kapandığı görüldü. İstanbul'da 28 Ocak2 Şubat tarihleri arasında 3 bin 12 kişiyle yüz yüze yapılan ankette Binali Yıldırım’ın oy oranı yüzde 45,9 Ekrem İmamoğlu’nun oy oranı ise yüzde 41,6 olarak açıklandı.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/sonanketsonuclariaciklandiistanbulveankaradasondurumne224499h.htm
O masada 12 şehidin eli kanlı katili vardı32 izlenme
Gündem yaratacak iddia: Sedat Peker cephesinden Sinan Ateş açıklaması132 izlenme
Sinan Çetin'in oğlundan sonra, Milletin a...koyan Mehmet Cengiz'in oğluna da ceza yok !605 izlenme
AKP seçimler öncesi yine kesenin ağzını açtı!110 izlenme
Atatürk’ün o sözleri canlandırıldı: "Efendiler, yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz!"14 izlenme
Üniversite öğrencileri barınma ve gıda sıkıntısı yaşarken Rektörün makam odasına 6 milyon liralık harcama!23 izlenme
Muhbirler trafikte: Telefon konuşmasını ihbar etti, 'Erdoğan'a hakaret'ten gözaltına aldırdı!323 izlenme
Suriye'de korkutan tablo: 'Yüzlerce sivil katledildi'16 izlenme
Erdoğan “Giderlerse gitsinler” demişti, Türk doktorlar Almanya‘ya akın etti
Deniz Yavuzyılmaz geçiş garantisi 'soygunu'nu açıkladı! "Hedef tuttu ama yine de müteahhide milyonlar ödendi"
Gazeteci Müyesser Yıldız 155 gün sonra özgür!
Kamuya devredilene kadar yapımcı firmalara köprülerden müthiş kâr: 10.7 milyar dolar!