Avrasya Araştırma'nın son kamuoyu anketine göre; Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın tekrar aday olması halinde yüzde 48'lik kesim Erdoğan'a oy vermeyeceğini söylüyor.
İlk turda sadece İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Erdoğan olduğu takdirde İmamoğlu'nun oyları Erdoğan'ı geçiyor.

Aynı karşılaştırma Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la yapıldığında ise, Erdoğan, yüzde 0,2 puan farkla Yavaş'ı geçiyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ele alındığı anket çalışmasında ise katılımcıların yüzde 66,7'sinin yeni sistemden memnun olmadığı görülüyor.

Katılımcılara sorulan 2017 yılındaki 'Başkanlık Referandumu'ndan bu yana Türkiye'nin ne yönde değiştiği sorusuna ise yüzde 23,5 olumlu yönde değiştiği beyanında bulunurken; yüzde 60,1 ise olumsuz yönde değiştiğini söyledi. Türkiye'nin o zamandan bu yana hiç değişmediğini söyleyenlerin oranı ise yüzde 16,4 olarak açıklandı.

http://www.krttv.com.tr/gundem/sonankettesurprizsonuclarhalkinyuzde667simemnunh36659.html
'Maaşlarımızdan çalınıyor' diye haykıran vatandaşlar: "TÜİK’e hakkımızı helal etmiyoruz"33 izlenme
Türkiye yolsuzluk endeksinde diplerde14 izlenme
Burada para konuşur! ‘HGS sistemi çalışmıyor nakit verin’ iddiasına açıklama yok!269 izlenme
Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, küçük Vera'yı hedef aldı: Mektuba bile tahammülleri yok!17 izlenme
Kripto para vurguncusu Özer, 'Tosuncuk' Mehmet Aydın'ın yanına kaçtı iddiası!45 izlenme
Kurdaki büyük yükseliş devletin borçlarına da yansıdı! 'Gelecek iktidarlara bir enkaz bırakmak istiyor'36 izlenme
AKP'den emeklilere kötü haber: "Ülkenin hayrına olmaz" diyerek itiraz ettiler23 izlenme
#İzmir #deprem'inden yeni görüntü! İzka Port isimli gökdelenin inşaatı beşik gibi böyle sallandı!756 izlenme