Home
31 Mart 2024 ( 113 izlenme )
Reklamlar

Sonradan taksitlendirme kaldırılıyor


Kredi kartı harcamalarını kontrol altına almak ve enflasyonu düşürmek için sonradan taksitlendirme uygulamasına sınırlama getiriliyor. Giyim, market, elektronik ve benzeri alışverişlerde sonradan taksitlendirme kullanılamayacak.


1 Nisan'dan itibaren bireysel kredi kartları ile giyim, market, elektronik ve benzeri alışverişlerde sonradan taksitlendirme kullanılamayacak.

Ancak sağlık, eğitim, vergi ve sigorta ödemelerinde 1 Nisan'dan itibaren taksitlendirme yapılabilecek.

Özel bankaların da benzer adımlar atması bekleniyor.

Bu düzenlemenin kredi kartı borçlarını ve enflasyonu düşürmesi hedefleniyor.

ÖZEL BANKALARDA DEVAM EDİYOR


Özel bankalarda benzer bir uygulama olabileceği ancak henüz karar alınmadığı belirtiliyor. Bu nedenle özel bankalarda sonradan taksitlendirme uygulaması devam ediyor.

halktv.com.tr

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tacizden tutuklanan ilçe müftüsüne sahip çıktı! CHP'li Gürer vahim tabloyu ortaya koydu: “Dakikada 21 yeni icra dosyası, 2026’nın ilk 50 gününde 1,5 milyon kişi icralık oldu” Savaşa katılan ilk körfez ülkesi İran'ın uçaklarını düşürdü! Kızılay AKP'lilerin aile şirketi oldu!