Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin ABD etabındaki son maçında Teksas'ta ev sahibi ile karşılaştı. ABD'yi 2125, 2520, 2521, 1225, 1512 setlerle 32 mağlup eden Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nin ikinci etabını namağlup tamamladı. Filenin Sultanları böylece dünya sıralamasındaki liderliğini de korudu.

Bu arada maçın canlı verildiği TRT Spor'da sevinen taraftarlar ekrana yansıtıldı. Milli takımı destekleyen bir kadının tribünde zıplarken memesinin açıldığı görüldü.
"EKRANLARA İSTENMEYEN BİR GÖRÜNTÜ GELMİŞTİR"
Sosyal medyada gündem olan o görüntüye ilişkin TRT Spor tarafından yapılan açıklama şu ifadelere yerildi:
"Dün gece, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın FIVB Milletler Ligi'ndeki (VNL) 8. maçında ev sahibi ABD ile oynadığı karşılaşmanın canlı yayınında ekranlara istenmeyen bir görüntü gelmiştir.
"Bu rahatsız edici durum, farklı mecralarda ve yanlış bir algı eşliğinde kurumumuz ile ilişkilendirilmiştir."
"ABD'Lİ YAYIN KURULUŞU KAYNAKLI"
"Kamuoyunun bilmesini isteriz ki maçın çekimlerini ve rejisini ev sahibi ABD'li yayın kuruluşu gerçekleştirmiştir. TRT Spor ve maçı yayınlayan tüm yayın mecraları ABD'li yayın kuruluşunun anlık ilettiği görüntüleri müdahale imkanı olmaksızın ekrana yansıtmıştır. Dolayısıyla yayın politikamıza tamamen ters olan bu görüntü, ABD'li yayın kuruluşu kaynaklıdır ve bu durumdan duyulan rahatsızlık da karşı tarafa iletilmiştir."
"TRT, Türkiye'nin kamu yayıncısı sıfatı ve sorumluluğuyla bundan sonra da Türk sporunun güçlü bir destekçisi olmaya devam edececktir."

"Bu vesileyle Filenin Sultanları'na, 1116 Haziran tarihlerinde Hong Kong'da oynayacağı ve TRT ekranlarında canlı yayınlanacak Tayland, Dominik Cumhuriytei, Çin ve Brezilya karşılaşmalarında üstün başarılar diliyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyururuz."
İsminin Naz olduğu öğrenilen genç kadın ABD'de yaşıyor.




Sözcü
Yolsuzlukla Mücadelede Günü'nde acı tablo: Türkiye her yıl daha da geriliyor, son 10 yılda en çok puan kaybeden ülke oldu42 izlenme
Yanıtsız soru: Şehir hastanelerinin maliyeti ne?117 izlenme
TRT'de zam saltanatı!125 izlenme
‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın’ın abisi Fatih Aydın Uruguay’da gözaltına alındı!44 izlenme
Diyanet'in bütçesi tarikatlara mı akıyor? Tarikat ve cemaatlere 81 Milyon TL bütçe mi ayrıldı?82 izlenme
Yemek Binali Yıldırım için verilmiş, faturası İBB'ye kesilmiş33 izlenme
Bu bir AKP aday adayı!767 izlenme
Özel firmadan Fethiye'ye 'İslami konseptli' plaj!113 izlenme
İstanbul'un en değerli arsaları Varank'ın kuzenine gitti! 4 milyar TL gelir elde edecek
İBB'den İstanbullulara doğalgaz müjdesi!
Bakanlık o iddialara yanıt verdi: Grand Kartal Otel 6 aydır kaçak mıydı?
Bin kilometre uçup Türkiye’ye gelen nesli tehlikedeki kara akbaba silahla katledildi