Sosyal medyada kimi trol hesaplar tarafından Cumhuriyet'i ve Atatürk'ü hedef alan etiketlerle yapılan paylaşımlar, dün akşam itibariyle açılan "#KemalizmYokOlacak" başlıklı bir etiketle devam etti.
Provokatif girişime sosyal medya kullanıcıları, yanıtlarını Atatürk fotoğrafları ile Atatürk'e saygı ve sevgilerini ifade ettikleri paylaşımlarla yanıt verdi.
Gün içinde binlerce kişinin tepki göstermesi nedeniyle gündeme taşınan etiketi açan sosyal medya kullanıcısı ise şaşırtmadı. "#KemalizmYokOlacak" etiketi altında arka arkaya paylaşımlar yapan kişi Tülay Tarhan isimli Twitter kullanıcısıydı.
İşte Tarhan'ın dün akşam (26 Aralık) günü yapmaya başladığı ve bugün de sürdürdüğü o paylaşımlar:



Tarhan'ı Türkiye, bir sokak röportajında açlık ve yoksulluk sorununa ilişkin verdiği akıl almaz yanıtıyla hatırlıyor.
Tarhan, o röportajın görüntülerinde, “Vatandaş ‘yetmiyor’, ‘kıt kanaat geçiniyorum’ diyor” diyen muhabire “Yeterlidir. Yalan söylüyorlar. Onlar tokluk sendromu yaşıyor” diyerek yanıt vermişti.
Tarhan'a bu sözleri üzerinde AKP'li bir belediye başkanından destek de gelmiş, Kars Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Tarhan'ın sözlerini “Kıymetli Selimli hemşehrimiz Tülay Tarhan hanımefendiye konuşmalarından dolayı tebrik ediyorum. Kendisi Bursa’da ikamet ediyor. Çok iyi bir kardeşimiz” notuyla paylaşmıştı.

Merdan Yanardağ: "İsrail'le ilk ticaret anlaşmasını yapan Necmettin Erbakan"34 izlenme
Mansur Yavaş'tan belediye çalışanlarına bayram müjdesi145 izlenme
Yandaşları korku sardı! Fatih Tezcan canlı yayın açtı 'Sedat Peker'le fitneyi engellemek için görüştüm'199 izlenme
Fatih Altaylı, evinin önüne gelip kendisine yönelik hakaret içeren pankart açılmasına tepki gösterdi: “Bu açık bir ‘yaşadığın yeri biliyoruz’ tehdidi”35 izlenme
AKP'den seçim öncesi dev hizmet(!) Bakın ne yaptılar?79 izlenme
Zübeyde Hanım Eğitim ve Müze Gemisi, 'Millet Kıraathanesi' mi oluyor?92 izlenme
Endonezya'da 27.000 yıllık bir piramit olduğu doğru mu?20 izlenme
Santorini'de tehlikeli üç senaryo! Yanardağ patlarsa Türkiye'ye ne olur?37 izlenme
'HES'ler mağdur etmedi, mağdur oldu' diyen Bekir Pakdemirli buna ne diyecek? HES’in regülatörü paramparça olmuş!
Bu detay çok konuşulacak: 'Yenidoğan Çetesi'nde Adnan Oktar izi!
Türkiye’yi ağlatan olayda büyük skandal!
Susam üreticisi isyanda: "200 liranın altında teklif ederlerse susamı götürür baraja dökerim balıklar yesin"