Sözcü gazetesinin Ankara temsilcisi Saygı Öztürk, bugün “Trabzon böyle bir yükseliş görmedi” başlıklı bir haber kaleme aldı. “Ali Ayvazoğlu, belediyede işçi kadrosunda işe başladı. Şimdi milletvekili olan Bahar Ayvazoğlu ile evlendi. Ardından özel kalem müdürü oldu. Sonra da Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atandı” ifadelerinin yer aldığı haberde Ayvazoğlu’nun kariyerindeki yükselişe dikkat çekildi.
Soylu da Twitter hesabından paylaştığı mesajda “İnsanlık görevimi yapıyorum” diyerek, “İnsanlık görevimi yapıyorum. Saygı Öztürk’ün bu yazısı namussuzluktur. Bahar Hanım ahlaklı, faziletli bir kadındır. Ali Beye minnettarız Trabzon turizmini ayağa kaldırdı. Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır” ifadelerini kullanmıştı.
İkinci paylaşımını yapan Soylu, “#SAYGIsızÖZTÜRK 1 Haysiyet cellatlığı yaptın 2 Şimdi de yalan söylüyorsun Seni Türkiye’nin tüm namuslu insanlarına şikayet ediyorum” ifadelerini kullandı.
'Kılıçlı Yemin' krizinde flaş iddia! Teğmen Ebru Eroğlu hakkında karar belli oldu26 izlenme
Yeni asgari ücreti daha hesaplarda görmediler! TÜRK-İŞ’in açlık sınırı İle arasında sadece 1000 TL kaldı21 izlenme
Pasaport, ehliyet, IMEI, trafik cezaları… Her şey değişiyor! 2026’da zam yağmuru geliyor6 izlenme
Melih Bulu'nun ilk icraatı ihale açmak oldu!43 izlenme
Skandal ötesi görüntüler! Antalya Alanya'da Afganistan bayrağını göndere çektiler!70 izlenme
İBB iptal ettirmişti… Bakanlık Çiller ailesi için tekrar devrede28 izlenme
İmkânsız yoktur ! PTT'de kaybolan paraları cinci hoca ile arayacaklar !407 izlenme
Yedi büyük hastanede testler taşerona! Koronavirüs testleri de Menzilci’nin şirketine gitti70 izlenme
Barış Atay'ın katıldığı programda polislerle ilgili sözleri gündem oldu!
Araç sahiplerine yeni MTV
Konya'da protesto! '20 yıldır AK Parti'ye oy veriyorum' diyen vatandaş isyan etti: 'O olay bitmiştir'
İstanbul’da bir pideciye giren Tebliğciler, kapıda duran nazar boncuğunu söktü, dükkândaki ustanın bakışları olay oldu