Avrasya Araştırma'nın sahibi Kemal Özkiraz, YouTube hesabından son anket sonuçlarını açıkladı.
Araştırmada "Erdoğan aday olursa ona oy verecek misiniz?" sorusuna katılımcıların yüzde 32,1'i "kesinlikle oy vereceğim" derken yüzde 44,6'sı "kesinlikle oy vermeyeceğim" dedi.

"Türkiye'de ekonomik kriz var" diyenlerin oranı yüzde 78,7'ye çıkarken "Ekonomik kriz yok" diyenlerin oranı yüzde 20,1'de kaldı.

"Önümüzdeki seçimde Ekrem İmamoğlu ve Recep Tayyip Erdoğan yarışırsa kim kazanır?" sorusuna Ekrem İmamoğlu cevabını verenler yüzde 32,5 Erdoğan cevabını verenler ise yüzde 30,9 olarak belirlendi. Ortada geçer diyenlerin oranı ise yüzde 27,9 olarak açıklandı.

"Ekrem İmamoğlu ve Tayyip Erdoğan ikinci tura kalırsa hangisine oy verirsiniz?" Sorusunda ise İmamoğlu'nun Erdoğan'a kararsızlar dağıtılmadan önce fark attığı ortaya çıktı. İmamoğlu'nun Erdoğan'a 10 puan fark attığı görüldü.

"Önümüzdeki seçimde Mansur Yavaş ve Recep Tayyip Erdoğan yarışırsa kim kazanır?" sorusuna Mansur Yavaş cevabını verenler yüzde 41,1 Erdoğan cevabını verenler ise yüzde 31,9 olarak belirlendi. Ortada geçer diyenlerin oranı ise yüzde 18,9 olarak açıklandı.

"Ekrem İmamoğlu ve Tayyip Erdoğan ikinci tura kalırsa hangisine oy verirsiniz?" Sorusunda ise İmamoğlu'nun Erdoğan'a kararsızlar dağıtılmadan önce fark attığı ortaya çıktı. İmamoğlu'nun Erdoğan'a 15 puan fark attığı görüldü.

https://www.gercekgundem.com/siyaset/251471/subatanketindeerdoganamansuryavasveekremimamogludarbesi
Halk çok gergin ! Röportaj sırasında koca adamlar neredeyse birbirne girecek !3084 izlenme
Halkı tehdit eden AKP Gençlik Kolları eski genel başkanından Gülen'e övgüler!99 izlenme
Millet İttifakı'nda 'miting' kararı: Hem İmamoğlu ve Yavaş'la hem de tek başına24 izlenme
Milli güreşçiler Buse ve Yasemin Avrupa Şampiyonu oldu19 izlenme
Bir milyar liralık proje 632,5 milyon lira daha arttı!185 izlenme
Burdurlu besici: "Saman 7 bin, silaj 3,5-4 bin, küspe 2 bin lira. Et fiyatları düşüyor. Sebebi şap hastalığı ve gereksiz ithalat"10 izlenme
İmamdan skandal sözler! 'Çocuğun kolu, göğsü, her tarafı açık. Ondan sonra pedofili suçtur. Pedofiliyi sen körüklüyorsun'36 izlenme
Erdoğan'dan tehdit! "Burası Paris mi? Bedelini ağır ödersiniz"1783 izlenme
Maydonoz Döner operasyonu genişliyor: 9 kişi daha tutuklandı
Bu da Area anketi: Hangi parti, hangi seçmen üzerinde etkili?
Bir AKP'li başkan yaptı, bir AKP'li başkan yıktı! 1.5 milyon liraya yapılıp bir kere kullanılan yağlı güreş tesisi yıkıldı!
Şehit vasiyeti üzerine bağış miktarını paylaşan Şahan Gökbakar'a sosyal medyadan tepkiler yağdı.