Son yerel seçimlerde AKP'nin ilk defa ikinci parti olmasının ardından yapılan birçok ankette sonuç değişmedi. CHP'nin yerel seçimlerde elde ettiği birincilik partinin belediyelerine ve cumhurbaşkanı adayına kadar yapılan tüm operasyonlar sonucunda da aynı kaldı.
PİAR Araştırma’nın Şubat 2026 "Türkiye Siyasi Gündem Araştırmasına göre, bu pazar genel seçim yapılması ihtimalince CHP yüzde 35,1 ile birinci parti olurken, AKP yüzde 31,7 ile ikinci sırada yer aldı.

0205 Şubat tarihleri arasında 26 ilde 2.260 kişiyle CATI (bilgisayar destekli telefon görüşmesi) yöntemiyle anket yapıldı. Kararsızların dağıtılmasından sonra birinci CHP ikinci CHP çıktı.
MHP yüzde 9,0 ile üçüncü, DEM Parti yüzde 8,8 oy ile dördüncü, İYİ Parti’nin oy oranı yüzde 5,6 beşinci, Zafer Partisi yüzde 4 ile altıncı ve YRP yüzde 2.7 ike yedinci sırada yer aldı.
Tele2'ye bağlanan PİAR Araştırma Başkanı Kadir Atalay, CHP Lideri Özel ile CHP'den istifa eden Keçiören belediye başkanı Mesut Özarslan arasındaki mesajların sızdırılmasından pişman olunduğunu söyledi.
Atalay'ın iddiasına göre, amaç Özel'i hedef göstermekti ancak CHP'den Özel'e bu kadar desteğin beklenmiyordu.
İran'ın ABD uçaklarını vuran silahları Türkiye'den aldığı iddiasına Ankara'dan jet yalanlama11 izlenme
Ekmekte zam krizi: Üretimi durduracaklar!372 izlenme
Meral Akşener'den bomba iddia! 'Bu millete domuz yedirdiler!'121 izlenme
Savaşın bedelini IMF açıkladı: Ekonomik bağları olan ülkeler için büyük risk87 izlenme
Trabzon'da esnaflardan yol ortasında eylem! 'Size pandemi yok, bize pandemi var öyle mi?'81 izlenme
'Casusluk' iddianamesi kabul edildi17 izlenme
10 Kasım’a ‘bayram’ diyen Milli Eğitim şimdi de saygı duruşunu ayarlayamadı!413 izlenme
Halk hastanede sıra beklerken müteahhitlerin cebi para dolacak18 izlenme