Son yerel seçimlerde AKP'nin ilk defa ikinci parti olmasının ardından yapılan birçok ankette sonuç değişmedi. CHP'nin yerel seçimlerde elde ettiği birincilik partinin belediyelerine ve cumhurbaşkanı adayına kadar yapılan tüm operasyonlar sonucunda da aynı kaldı.
PİAR Araştırma’nın Şubat 2026 "Türkiye Siyasi Gündem Araştırmasına göre, bu pazar genel seçim yapılması ihtimalince CHP yüzde 35,1 ile birinci parti olurken, AKP yüzde 31,7 ile ikinci sırada yer aldı.

0205 Şubat tarihleri arasında 26 ilde 2.260 kişiyle CATI (bilgisayar destekli telefon görüşmesi) yöntemiyle anket yapıldı. Kararsızların dağıtılmasından sonra birinci CHP ikinci CHP çıktı.
MHP yüzde 9,0 ile üçüncü, DEM Parti yüzde 8,8 oy ile dördüncü, İYİ Parti’nin oy oranı yüzde 5,6 beşinci, Zafer Partisi yüzde 4 ile altıncı ve YRP yüzde 2.7 ike yedinci sırada yer aldı.
Tele2'ye bağlanan PİAR Araştırma Başkanı Kadir Atalay, CHP Lideri Özel ile CHP'den istifa eden Keçiören belediye başkanı Mesut Özarslan arasındaki mesajların sızdırılmasından pişman olunduğunu söyledi.
Atalay'ın iddiasına göre, amaç Özel'i hedef göstermekti ancak CHP'den Özel'e bu kadar desteğin beklenmiyordu.
Deprem riski sıfır açıklaması geldi: Kiralık ev kalmadı33 izlenme
‘Düğün yemeği değil, personele teşekkür’ demişti… WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı!217 izlenme
"Vatandaş alacak et ve süt bile bulamayacak"39 izlenme
Asgari ücret için flaş iddia! Rakam verildi59 izlenme
Bakan Koca corona verilerini açıkladı: Toplam vaka sayısı 267.064'e, can kaybı da 6.284'e yükseldi!90 izlenme
İmamoğlu ve CHP’li belediyeler dosyasında 'örgütlü suç' tartışması: İzin ve tek merkez çabası mı?7 izlenme
Ankara Barosu'ndan hilafet bayrağı açan kişi hakkında suç duyurusu36 izlenme
Soframızdan 429 tabak menemen eksildi8 izlenme