Prof. Dr. Emre Kongar, iktidar ortakları AKP ve MHP hakkında önemli bir kulis bilgisine eriştiğini söyledi.
TELE1'de katıldığı programda "İki gündür aldığım izlenimlerden bomba bir haber çıkardım" diyen Kongar, "Ben zaten ipuçlarını görüyordum. Hatta haberleri de görüyordum fakat bu kadar net ifade edildiğini ilk kez gördüm. 'Hocam iktidar medyası gündemi çok saptırıyor. Kılıçdaroğlu'nun altını oyuyorlar. Ama asıl olay sahada.' diyorlar."
Kongar "çok güvendiğim bir isimden duydum" diyerek "Hem AKP'de hem MHP'de artık 'Tayyip Erdoğan biraz yaşlandı çok da yıprandı, yapılamayanların bütün yükü onun hanesine yazıldı. Şimdi daha genç daha dinamik bir arkadaş aday olsun diyorlar ve Süleyman Soylu cumhurbaşkanı adaylığı için pazarlanıyor." diyerek bana ipuçları verdi." sözlerini sarf etti.
“SİYASİ BAGAJI ÇOK DOLU”
"Bunun üzerine bir araştırma yaptım" diyen Kongar, "Sosyal medyaya çok hakim olduğunu gördüm" ifadelerini kullandı.
Erdoğan'ın buna izin verip vermeyeceğini de düşündüğünü söyleyen Kongar, "Erdoğan 20 yıl sonra yolsuzluk, yoksulluk ve rüşvete karşı mücadele edeceğiz dedi. Bu itirafı etme sebebi çok ağır bagajı olması, artık bunu taşıyamıyor." ifadelerini kullandı.
KRT
Kanser hastaları sıra, Hatay doktor bekliyor: Doktorun biri özele, diğeri yurt dışına gitti46 izlenme
Korkunç rakam! 15 milyonluk İstanbul'da 13 milyon kişinin kredi borcu var79 izlenme
İktidar özelleştirdi faturayı vatandaş ödüyor! Dağıtım şirketlerine yüzde 32'lik zam kalkanı26 izlenme
Yılmaz Özdil açıkladı: "Peker'in pasaportuna el konuldu"58 izlenme
Yabancıya konut satışı çakıldı: Son 9 yılın en düşük seviyesi30 izlenme
Şişli'de çöp konteynerinde bulunan Özbek kadının korkunç cinayetini işleyenlerin yakalandığı anlar!34 izlenme
Kolilerce deprem yardımı AKP'li belediyenin deposundan çıktı39 izlenme
İktidarın CHP operasyonlarına en sert tepki AKP'li eski vekilden geldi25 izlenme