CHP'li Mutlu Yıldırım, adil yargılanma talebiyle ölüm orucuna başlayan ve 238'inci gününde yaşamını yitiren Ebru Timtik için, "Er ya da geç, bunun hesabı sorulacak. Devrim şehitleri ölümsüzdür" mesajını yayınladıktan sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından hedef gösterildi.

Soylu, Twitter adresinden Yıldırım'ın ifadelerini alıntılayarak, "Bize 30 Ağustos dersi verenler 30 Ağustos bizim şerefimizdir. Gazi Mustafa Kemal ve kahraman arkadaşları, kahraman ecdadımız İstiklal mücadelesini DHKPC’li terörist hainlerin “şehit” diye anılması için vermediler. 30 Ağustos’u bize değil CHP Gençlik Kollarına anlatın" dedi.
Kaftancıoğlu'nun verdiği bilgilere göre, Soylu'nun bu paylaşımı sonrasında Mutlu Yıldırım'ın evine polis baskını düzenlendi.
Kaftancıoğlu sosyal medyadan yayınladığı mesajda, "Bu ülkenin İçişleri Bakanının sabah hedef gösterdiği Avcılar gençlik kolları üyemizin evini an itibariyle polis bastı ve arama yapıyor. Hukukçularımızla birlikte üyemizin evine gidiyoruz" dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/suleymansoylununhedefgosterdigichplininevinepolisbaskini1762034
Adnan Bulut'tan bomba iddia: Erdoğan, damadını ateşe attı!416 izlenme
Çiftçinin şirketi kan kaybederken… Başkanın oğluna ait firma İsrail sayesinde büyüdü!13 izlenme
Okullarda tartışma yaratan ÇEDES uygulamalarına her geçen gün yeni bir skandal ekleniyor: Nereye gidiyoruz?21 izlenme
Akit yazarından Pınar Gültekin cinayeti için rezil yorum! "Çağdaş değerler ve Atatürk’ün idol alınması!"175 izlenme
Afrin'de yaşayan Suriyeliler, Türkiye'deki Suriyelilerin geri dönmemesi için eylem düzenledi!25 izlenme
Et ve Süt Kurumu, Mansur Yavaş'ın teklifini iki yılda iki kez reddetmiş4 izlenme
Son ankette Cumhur İttifakı'na şok! MHP baraj altı, 50+1 artık rüya!77 izlenme
Ankara kulislerini sarsan Sedat Peker iddiası! Çarpıcı rapor detayı73 izlenme