Eski AKP Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, 'Ali Erbaş' iddiasıyla gündeme geldi. Denizolgun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Ali Erbaş şahsıma bir itirafta bulundu” diyerek şu iddiayı öne sürdü:
“‘Geçen sene bu aylarda, Beyefendi (Cumhurbaşkanımız) cemaate operasyon yapılsın diye talimat verdi, operasyonu ben durdurdum’ diye şahsıma söyledi.
DİYANET'TEN AÇIKLAMA
Denizolgun’un iddialarına Diyanet’ten açıklama geldi. Açıklamada iddia yalanlanırken, hukuki sürecin başlatılacağı duyuruldu.
Söz konusu açıklamada şöyle denildi:
"Fatih Süleyman Denizolgun'un, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a atfen dile getirdiği ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı da hikayenin içine katarak belirttiği asılsız iddialar tamamen gerçek dışı ve hayal ürünüdür.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın, iddia edilen "Kurişiler" isimli grup ve bu grubun başındaki kişiyle herhangi bir tanışıklığı, görüşmesi ya da ilişkisi bulunmamaktadır.
Şahsın ortaya attığı asılsız iddialar ve iftiralar hakkında hukuki süreç başlatılacak olup, gerekli suç duyurusu yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Tele1
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlığa dava açtılar35 izlenme
AKP'li adayın çay bahçesinden uyuşturucu çıktı! İşyeri mühürlendi35 izlenme
Özgür Özel'den 'Hatay' açıklaması: "Tam kanunsuzluk başvurusunu YSK'ya bizzat ben yapacağım"27 izlenme
'Çav Bella' davasında CHP'li Banu Özdemir hakkında ikinci kez beraat kararı verildi!37 izlenme
AKP'nin kurucusundan Erdoğan'a sert sözler: "Bu ülke bitmiş, batmış. Böyle 'Allahuekber' demekle, bilmem ne demekle bu iş olmuyor. Yani sömürünün bu kadarı da olmaz"62 izlenme
CHP’den Erdoğan'ın Körfez ziyaretine çok sert açıklama: "Ülkenin varlıkları Körfez ülkelerine peşkeş çekiiyor"23 izlenme
Kılıçdaroğlu’nun 130 bin liralık tazminat kararının gerekçesi yazıldı794 izlenme
Tarikatlar eğitimi işgal etti!159 izlenme