Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Pazar günü Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçının başında sahayı terk eden Fenerbahçe'nin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı.
Fenerbahçe yöneticisi Ahmet Ketenci aynı maçtaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle PFDK'ya sevk edilirken, Galatasaray da "saha olayları" ve "çirkin tezahürat" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
Geçen sezonun Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, Süper Lig şampiyonu Galatasaray'a karşı U19 takımıyla oynamış ve maçın ikinci dakikasında sahadan çekilmişti.
Maçın ilk dakikasında Mauro Icardi Galatasaray'ı öne geçiren golü attı. Bunun ardından Fenerbahçe santrforunu yanına almadı ve hakem Volkan Bayarslan oyunu durdurdu.
Erdoğan "Sorun ekonomik değil psikolojik" dedi, psikolojimiz daha da bozulacak: Yine vatandaşın sırtına binecekler44 izlenme
Kabine Toplantısı sonrası Erdoğan’dan öğrencilere yurt tepkisi: "Gezi’nin farklı versiyonu"51 izlenme
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: Bükemediği eli öpecek37 izlenme
Döviz kurunda yaşanan sert artışlar sonrası satıcılar siparişleri iptal etmeye başladı38 izlenme
Çiftçiye destek yarım kaldı32 izlenme
Cumhuriyet'in ilk sanayi kuruluşlarından biriydi: Dev fabrika kelepir fiyata icradan satılık32 izlenme
Tasarrufta seçim yastık altı altın ve nakitten yana42 izlenme
Kaz Dağları’na 2 milyon dolar harcanıp talana açıldı85 izlenme