Home
11 Ekim 2022 ( 27 izlenme )
Reklamlar

Süte 10 günde ikinci zam!


Ulusal Süt Konseyi, çiğ inek sütü tavsiye satış fiyatını 7,5 liradan 8,5 liraya yükseltti.

Ulusal Süt Konseyi (USK), 1 Ekim'de 7,5 liraya yükseltilen çiğ süt tavsiye fiyatını, 14 Ekim itibarıyla 8,5 liraya yükseltti.

Konsey kararında "14 Ekim 2022 tarihinden geçerli olmak üzere, yüzde 3,6 yağ ve yüzde 3,2 protein içeriğine sahip çiğ inek sütü tavsiye satış fiyatının üreticinin eline litre başına net 8,5 lira geçecek şekilde belirlenmesine oy çokluğu ile karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Duyuruda, üretici tarafından karşılandığı takdirde, soğutma, nakliye ve diğer cari giderlerin üreticiye ilave olarak ödeneceği de kaydedildi.

Gerçek Gündem

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sigarada zam sağanağı! Bir grup daha fiyat listesini güncelledi ‘Erdoğan aşığı’ Ethem Sancak’ın yeğeni için Sağlık Bakanlığı ve Kızılay seferber edildi! MHP'de Sinan Ateş depremi sürüyor: Dayısı da istifa etti KOSGEB binasına yapılan tadilatta bürokrata özel oda: Masajlı duş ve akıllı klozet var!