Suudi Arabistan, son 24 saat içinde ülkede 119 kişide korona virüsü tespit ettiklerini, bu kişilerin 72’sinin Türk vatandaşı olduğunu açıkladı. Buna göre, ülkedeki toplam korona virüsü sayısı 511’e yükseldi.
"Mekke'de karantina altındalar"
Suudi Arabistan Sağlık Bakanı Muhammed Abdülali, son testlerde pozitif çıkan 119 kişiden 72’sinin Mekke’de karantina altında tutulan Türk vatandaşları olduğunu açıkladı. Basın toplantısında konuşan Abdülali, bu kişilerin virüsü enfekte olan bir Türk’le temastan sonra kaptığını söyledi.
"Gerçek rakamlar saklanıyor"
Suudi bakan, ülkedeki herkese evde kalma çağrısı yaparak, “Temas yoluyla oluşmuş daha fazla vaka görmeye başlıyoruz. Herkese evlerinde oturmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.
Suudi Arabistan’ın açıkladığı son sayılarla birlikte, Körfez İşbirliği Konseyi üyesi ülkeler arasındaki son vaka sayısı 1700’ü geçmiş oldu. Bahreyn’in bugün ikinci ölümü bildirmesiyle, bu ülkelerdeki toplam ölü sayısı da dörde yükseldi.
http://www.krttv.com.tr/dunya/suudiarabistandason24saattekoronavirustespitedilen119h30060.html
Kanal İstanbul Projesi'ne dair 118 kritik soru144 izlenme
Özgür Özel: "Yunus Emre Vakfı yolsuzluğunda MHP'li Semih Yalçın'ın oğlunun imzası var"51 izlenme
Memur ve emekliyi üzecek ayrıntıyı açıkladı: "Zamdan hemen önce olacak"25 izlenme
'2009'a kıyasla kat kat büyüdü' denen Süleyman Soylu'nun sigorta şirketinden 2013 sonrası çizelge paylaşımı!95 izlenme
Çayı 40 TL'ye satıyor ama hiç vergi ödememiş!53 izlenme
Sahte savcı 24 saat öncesinde de sahte polis rolü oynamış29 izlenme
Erdoğan, Süleymani’ye ‘şehit’ dedi mi?168 izlenme
Avrasya Tüneli mağduru benzin istasyonu için özel imar düzenlemesi!183 izlenme
AKP yılın son anketinde de ikinci parti
AKP'li Belediye Başkanı, bir benzinlikte kendisini görünce ayağa kalkmayan belediye personelinin üzerine yürüdü ve tartakladı!
Avrupa'da yaşayan muhalif Türk vatandaşlarına yönelik suikast timi!
CHP'den flaş açıklama: "Kılıçdaroğlu yüzde 51,5 önde"