Seçimden önce “AKP iktidarda kalırsa, AKP’ye geçer misiniz” sorusuna “Tabi ki geçmem. Biz siyaseti hizmet olarak yapacağız” diye cevap veren İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu AKP’ye geçti.
Hatipoğlu bugün AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı öncesi AKP’ye katıldı. Hatipoğlu’na rozetini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan taktı.
‘Derin görüş ayrılıkları’ yaşadığı İYİ Parti'den istifasını açıklayan ve 2 Kasım'da partisinden resmen istifa eden Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, bugün AKP’ye katıldı.

SEÇİMDEN ÖNCE “BİNDİĞİM ARAÇTAN İNMEM” DEMİŞTİ
Mayıs 2023 seçimleri öncesi Eskişehir’de bir yerel televizyonda canlı yayına katılan Nebi Hatipoğlu, kendisine yöneltilen, ‘Seçim sonrası İYİ Parti yeniden muhalefette kalıp, AKP yeniden iktidar olura AKP’ye geçer misiniz?” sorusuna şu yanıtı vermişti:
“Tabii ki geçmem. Ne işim var. Türkiye’de iki tip siyasetçi var. Biri siyaseti iş olarak yapanlar, ikincisi siyaseti hizmet olarak yapanlar. Biz siyaseti hizmet olarak yapacağız. İş kolu olarak yapmayacağız. Ben şahıs olarak bindiğim araçtan inmem yani.”
Artı Gerçek
Metin Lokumcu Davası: "Emri kaymakam verdi"60 izlenme
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un kardeşinin FETÖ'den yargılandığı ortaya çıktı: Tam bin 454 kez Bylock'a giriş yapmış!49 izlenme
Erdoğan dün atama yapmıştı: Bugün 'acele kamulaştırma' geldi!969 izlenme
Halit Ergenç ve Rıza Kocaoğlu'na 'yalan tanıklık' soruşturması31 izlenme
Kent Uzlaşısı Davası'nda tutuklu sanık kalmadı22 izlenme
CHP'de kılıçlar çekildi! Özgür Özel: "Atanırsa Kılıçdaroğlu'nu tanımayacağız"20 izlenme
Esnaf 2021'den umutsuz: Hayal satmaya gerek yok, halimiz perişan!77 izlenme
'Diyanet, kamu spotlarına 295 bin TL ödedi' iddiası73 izlenme