Bir kadın öğrenci, beğendiği bir ev için bir emlak firmasına gitti. Burada emlakçıyla yaptığı görüşme sonrası emlakçı C.K. tarafından cinsel saldırıya uğradı. Bunun ardından kadın şikayetçi oldu ve dava açıldı.
İstanbul 12. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada karar verildi ve emlakçı C.K. sarkıntılık suretiyle cinsel saldırı suçunu işlediği nedeniyle 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
ETEK GİYMESİ GEREKÇE GÖSTERİLDİ
Cinsel saldırı suçundan ceza alan emlakçı C.K.'nın avukatı, “Her Türk kadınının rahat davranma hakkı vardır. Ama görgü kurallarına aykırı olarak koltuğun tepesine oturmayız. Koltuğa otururuz” dedi ve emlakçıya gelen kadının etek giymesini ve rahat tavırlar sergilemesini cinsel saldırı olmadığına gerekçe olarak sundu.
“TÜRKİYE, İRAN DEĞİLDİR”
Taciz edilen kadın öğrencinin avukatı ise “Müvekkilimin neden mini etek veya mini şort giydiği sorgulanmamalıdır. Türkiye Cumhuriyeti İran İslam Devleti değildir. Sanığın savunmasında yer alan ‘Örneğin rahat tavırları vardı. Müşteriden başka bir şeye benziyor' gibi beyanları kesinlikle kabul etmemekteyiz. Özgürlükçü ve çoğulcu laiklik ilkesinin ağır bir şekilde ihlal edildiği ortadadır” dedi.
AKP’ye katılan Çerçioğlu'nun çalışanları tehdit ettiği iddiası: "Yüzlerce isyan ve şikâyet mektubu aldım"20 izlenme
Kamu kurumundaki üç işçiye akılalmaz maaş: Erdoğan'ın maaşını ikiye katlamışlar!18 izlenme
Apo için İmralı’da 3+1 konut projesi37 izlenme
Şeriat hayaline geçit verilemez33 izlenme
KRT TV'ye saldırı girişimi! "Üzerimde el bomba var" diyerek içeri girdi36 izlenme
Ceza makbuzunu görünce şoke oldu!488 izlenme
Covid-19 aşısında kritik gelişmeler: Gerçek sonuçlar açıklandı ve Türkiye’ye lisans verildi62 izlenme
Diploma iptalinin altından idari hata çıktı!44 izlenme
Bakan’ın başka arkadaşına 11 ihale
Cem Yılmaz, Erdoğan'ı eleştirdi: Sözleri sosyal medyada gündeme oturdu!
Amasya'da arka arkaya iki deprem! Öğrenciler panikle okul bahçesine çıktı
Elektrik faturası 155 bin TL gelen çiftçi isyan etti! 'Fabrika mı çalıştırıyorum, Ankara veya İstanbul’u mu yönetiyorum? Ben 7 çocuk babasıyım!'