Bir kadın öğrenci, beğendiği bir ev için bir emlak firmasına gitti. Burada emlakçıyla yaptığı görüşme sonrası emlakçı C.K. tarafından cinsel saldırıya uğradı. Bunun ardından kadın şikayetçi oldu ve dava açıldı.
İstanbul 12. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada karar verildi ve emlakçı C.K. sarkıntılık suretiyle cinsel saldırı suçunu işlediği nedeniyle 4 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
ETEK GİYMESİ GEREKÇE GÖSTERİLDİ
Cinsel saldırı suçundan ceza alan emlakçı C.K.'nın avukatı, “Her Türk kadınının rahat davranma hakkı vardır. Ama görgü kurallarına aykırı olarak koltuğun tepesine oturmayız. Koltuğa otururuz” dedi ve emlakçıya gelen kadının etek giymesini ve rahat tavırlar sergilemesini cinsel saldırı olmadığına gerekçe olarak sundu.
“TÜRKİYE, İRAN DEĞİLDİR”
Taciz edilen kadın öğrencinin avukatı ise “Müvekkilimin neden mini etek veya mini şort giydiği sorgulanmamalıdır. Türkiye Cumhuriyeti İran İslam Devleti değildir. Sanığın savunmasında yer alan ‘Örneğin rahat tavırları vardı. Müşteriden başka bir şeye benziyor' gibi beyanları kesinlikle kabul etmemekteyiz. Özgürlükçü ve çoğulcu laiklik ilkesinin ağır bir şekilde ihlal edildiği ortadadır” dedi.
Skandal isim İmamoğlu'nu tehdit etti!141 izlenme
Yeni hafta kavuracak: Pazartesiye dikkat!25 izlenme
Torpilli atamada vites büyüttüler34 izlenme
Marmaray'da el ele tutuşan çifte, bir şahıs ve ailesi müdahale etti, tansiyonun yükselmesi üzerine kız arkadaşının elini tutan genç öldüresiye dövüldü42 izlenme
Koronavirüs cezaevlerine de sıçradı!97 izlenme
Hayat AKP'li başkanlara güzel! Vatandaş pazara gidemiyor, AKP'li belediye başkanı AKP'li ilçe başkanlarıyla Avrupa gezisinde milyonları harcıyor!34 izlenme
Diyanet’e günlük 98 milyon TL bütçe!28 izlenme
Gerici Hüseyin Çevik, gururumuz Arda Güler’i hedef aldı ‘Müslümanlar o formayı giyemez'40 izlenme
Devlet arazileri alelacele satılığa çıkarıldı! Hem de KDV'den muaf
Bekir Ağırdır kritik oranı açıklayıp uyardı: 'Seçim ikinci tura kalır'
Elmalı davasında mağdur 2 çocuğun devlet korumasına alınmasına karar verildi
Dayakçı polisler mağdur, tepki gösteren yüzlerce yurttaş sanık!