Gaziantep’te, CHP’den AKP’ye geçen Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, kamuoyunda CHP ile özdeşleşen 'Kent Lokantası' ismini değiştirdi ve 'Halk Lokantası' yaptı.
Şehitkamil Belediyesi CHP meclis üyesi Ersin Atar, Kent Lokantası’nın adının değiştirilmesine tepki göstererek “Şehitkamil Belediye Başkanı CHP’de iken 'Kent Lokantaları' açmıştı. Başkan AKP’ye geçince ilk icraatı 'Kent Lokantası' adını 'Halk Lokantası' olarak değiştirmiş. Bu kadar ucuz iş ancak Şehitkamil Belediyesi’nde olurdu. Zaten o lokantalara CHP ile özdeşleşen 'Kent Lokantası' ismi yakışmıyordu, zira Türkiye'de bulunan bütün Kent Lokantaları helal parayla inşa edilip halkın kullanımına açılmış iken, Şehitkamil Belediyesi tarafından açılan lokantalar haram parayla inşa ettirildi, yapımında haram işlere bulaşıldı. Haramın olduğu bir yerde tertemiz 'Kent Lokantası' isminin değiştirilmesi tam isabet olmuş.” dedi.
TELE1
AKP'li Kilis belediye başkanı '76 yaşındaki annesini' önce belediyede işe soktu, sonra da Özel Kalem Mūdūrū yaptı !3320 izlenme
Sedat Peker'den HDP saldırısına ilişkin açıklama44 izlenme
Köfteci Yusuf işleri büyüttü! Yeni sektöre dev yatırım25 izlenme
Temeli atıldı, başhekim AKP'den belediye başkan adayı oldu, seçimi CHP kazanınca hastane inşaatı unutuldu!32 izlenme
İBB iddianamesine Yeni Şafak müdahalesi mi? Bu kadarı da tesadüf değildir...10 izlenme
6 ABD tanker uçağı havalandı! Uluslararası uçuşlar durdu! Açıklamalar art arda geliyor, kritik 24 saat7 izlenme
Kenan İmirzalıoğlu ile Tuncel Kurtiz'in ilk kez yayınlanan görüntüsü tüyleri diken diken etti42 izlenme
Okul müdüründen öğrencilere skandal sözler! 'Açık giyinen okulu geçemez!'491 izlenme