Geçtiğimiz günlerde, İstanbul merkezli altı ilde yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu bazı şüpheliler serbest bırakılmıştı.
Dilan Polat'ın kardeşleri Can ve Sıla Doğu'nun da dahil olduğu 11 kişinin tahliyesine karar verilirken, Dilan Polat'ın tahliye talebi kabul edilmemişti.
Polat çiftinin cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Dilan Polat, sosyal medya platformu "X" üzerinden yaptığı paylaşımda avukatları Hüseyin Kaya ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.
Paylaşımda, "Avukat Hüseyin Kaya ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kendisine emekleri için teşekkür eder, mesleki hayatında başarılar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri yer aldı.
1 Kasım 2023 tarihinde İstanbul merkezli altı ilde gerçekleştirilen operasyonlarda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı.
5 Kasım 2023 tarihinde ise, Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun da aralarında bulunduğu 16 kişi tutuklanmış ve 27 şirkete kayyum atanmasına karar verilmişti.
Cumhuriyet
Yeşil Ordu karardı! Fındık bahçeleri maden projelerine heba ediliyor37 izlenme
Tahliyelerden sonra Narin'in babasından tutuklu aile üyeleri için çağrı: "Ailemizin yıkılmasını kabul etmiyoruz, bu zulümdür!"22 izlenme
İYİ Partili Özdağ’dan ‘Andımız’ açıklaması: 'HDP ve MHP, AKP’nin ortağı'137 izlenme
Kirada zam sınırı tartışmalarına Bakan Şimşek son noktayı koydu45 izlenme
Yılmaz Özdil açıkladı: "Peker'in pasaportuna el konuldu"58 izlenme
Görüntülerde ortaya çıkan kuşku: Ertesi gün hapı94 izlenme
Kocaeli'de otobüse binen bir yobaz, mini etekli kadını görünce şoföre ‘Karakola çek’ dedi !2655 izlenme
İsrail’den Hamas’ın saldırısıyla ilgili açıklama: "Ölenler arasında Türk vatandaşı da var"40 izlenme
Mehmet Altan için beraat, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak’a tahliye!
Ensar Vakfı soruşturmasında adı geçiyordu: İl Milli Eğitim Müdürlüğüne skandal atama
İmamoğlu'nun davalarının kaderini belirleyecekti! AYM'den erteleme kararı
6 yaşındaki çocuğu evlendirmişlerdi: ‘Utanç davası’nda karar çıktı