31 Mart yerel seçimleri sonrası Türkiye şimdilik, seçimsiz bir döneme girdi fakat anket şirketleri araştırmalarına devam ediyor. Son anket ise Asal Araştırma'dan geldi. 1017 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen ankette, Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Bursa, Balıkesir, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Kırıkkale, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van, Yalova ve Zonguldak dahil 26 ilde 18 yaş ve üzeri 2 bin kişiye "Bu pazar milletvekili seçimi olsa oyunuzu kime verirsiniz?" sorusu yöneltildi.
Kararsızların dağıtılmasıyla beraber CHP yüzde 33,2 ile ilk sırada yer alırken AKP 1,7 puan farkla yüzde 31,5'le ikinci sıraya yerleşti. Cumhur İttifakı ortaklarından MHP yüzde 9,5 ile üçüncü, DEM Parti ise yüzde 9,1 ile dördüncü sırada yer aldı.
Oyların partilere dağılımı şu şekilde;
Murat Ağırel: Ailemle beraberken arabayla önümü kestiler95 izlenme
Gelecek Partisi'nin en genç Kurucular Kurulu Üyesi Erdoğan'a fena laf soktu 'Davutoğlu'nun en azından diploması var !'439 izlenme
Peş peşe intiharlar...133 izlenme
AKP'yi ele veren Whatsapp yazışması!173 izlenme
İYİ Parti'de bir istifa daha40 izlenme
AKP'li belediyenin parası vatandaşa değil AKP'li Aydın'ın çorba çeşmesine aktı!65 izlenme
AKP’nin salgın gündemi: Validebağ Korusu Üsküdar Belediyesi’ne tahsis edildi!90 izlenme
MHP’li belediyenin suya her ay zam yaptığı ortaya çıktı!82 izlenme