Sözcü’den Hazar Dost’un haberine göre, bilirkişi raporunda, G.R.U.’nun, çocuklara ‘iskeletor’ adlı oyun oynattığı ve bu oyunda müstehcen hareketler olduğu tespit edildi. Olayın ortaya çıkmasının ardından tutuklanan G.R.U.’nun bilirkişi tarafından incelenen telefonu ve yurt kameralarında, istismara dair birçok detay da ortaya çıktı.
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Sugözü Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan çocukların fotoğraflarını çekerek yetişkin içerikli sohbet odalarında paylaşan istismarcı ‘eğitici’ G.R.U.’nun, çocukları yurt koridorlarında taciz ettiği görüntüler de raporda yer aldı. Bilirkişi tarafından incelenen mesajlaşmalarda, G.R.U.’nun istismar ettiği çocuklarla arasında konuşmalar olduğu da tespit edildi.
‘Eğitici’nin arama geçmişi ve fotoğraflarınınsa anlatılamayacak derecede pornografik içerikler barındırdığı görüldü. G.R.U.’nun yurtta kalan çocuklara attığı mesajlarda, eve gitmeyen çocuklara “Seks yapalım mı?” diye sorduğu da tespit edildi.
Tele1
Ulaş Karasu'dan Abdullah Güler'e yanıt: "Ucuz tehditlerlerin bize sökmez"22 izlenme
Şubatta fiyatı en fazla düşen gıda ürünü domates oldu81 izlenme
Erdoğan'ın sarayına mahkeme 'dur!' dedi ama inşaat son sürat devam ediyor568 izlenme
Bilal Erdoğan'ın “dayı” dediği Fatih Çıtlak "postnişin" sınavına katılan tek kişi oldu, 100 tam puan aldı!345 izlenme
"Anıtkabir yakınına cami" projesinde bilirkişi kararı açıklandı27 izlenme
Bomba iddia! 'Erdoğan, Hulusi Akar'ın evinde Gül ile görüşüp parlamenter sisteme dönüş teklif etti!'59 izlenme
Bursaspor, daha önce ismi 'Timsah Arena' olarak değiştirdiği stadyumunun adını yeniden 'Bursa Atatürk Stadyumu' yaptı57 izlenme
Rezalet komisyonda ortaya çıktı! Pekin Büyükelçisi bakın ne yapıyormuş!165 izlenme
AKP’de kafalar karışık! Yıldırım "zarfta hile var" Soylu "zarfta hile yok"
Karar verildi: Münevver’in katili Cem Garipoğlu’nun mezarı açılsın!
'Elektrikte dolar zammını kabul etmiyoruz'
Ersan Şen ile Cem Küçük canlı yayında birbirine girdi! 'Ben onun ne istediğini biliyorum!'