Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından iktidara yakınlığı ile bilinen gazeteci Hande Fırat'a küçükbaş hayvancılık yetiştiriciliği için yeni bina yapımı kapsamında 3.5 milyon TL hibe verileceği öğrenildi.
Milli Gazete'den Sadettin İnan'ın haberine göre; kırsalda küçük aile işletmelerinin desteklenmesi kapsamında uygulanan hibe desteğinin, Ankara’da 16 projeye verileceği açıklandı.
Hibe desteği almayı hak eden isimlerden birinin ise sektör dışından ve küçükbaş hayvancılıkla hiçbir alakası olmayan Hande Fırat olması dikkat çekti.
DOĞRULADI, ANCAK YATIRIMI AÇIKLAMADI
Tarım ve Orman Bakanlığından hibe desteği alacağını doğrulayan Hande Fırat, hangi yatırım için alacağını ise açıklamadı.
KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK YATIRIMI!
Ankara Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün hibe desteğini almayı hak eden yatırımcılar listesine göre; Hande Fırat'ın tarımsal üretime yönelik sabit yatırımlar kapsamında, küçükbaş hayvancılık yetiştiriciliğinde yeni tesis yatırımına hibe desteği verileceği öğrenildi.
Küçükbaş hayvancılık yetiştiriciliğinde yeni tesis yapımının hibeye esas proje üst tutarının 7 milyon TL. Proje tutarının yüzde 50’si hibe olarak verileceği için, Hande Fırat küçükbaş hayvancılık yetiştiriciliğinde yeni tesis yapımı kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan 3.5 milyon lira hibe desteği alacak.
KRT
Yangından mal kaçırır gibi... Seçimden iki gün önce Ankara'da büyük vurgun!103 izlenme
Ağustos ayı açlık ve yoksulluk sınırı belli oldu37 izlenme
Peker'in iddialarının ardından ilk soruşturma39 izlenme
AKP'li başkan torpili böyle savundu: Yoksul akrabam olamaz mı?54 izlenme
Sahte diploma skandalı: Bizde sorumlular sessiz, onlarda çok sayıda milletvekili istifa etti21 izlenme
Alevilerden Erdoğan'ın affına tepki!323 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 12.171 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.296.102'ye, can kaybı 22.264’e yükseldi!94 izlenme
AKP'ye geçen belediye başkanın "Söke'nin 24 yıllık hasretini sona erdirdiğim için çok mutluyum" sözlerine CHP'li vekilden sert tepki! "Zübük mü desem..."19 izlenme
Yavuz Bingöl’ün dönüşümü: 'Baskıyla yönetemez'den 'Tillahına kadar Erdoğancıyım'a!
KPSS’de emeği boşa giden öğretmenin isyanı yürek burktu
Şifa Hastanesi’nde büyük panik: İsrail ordusu hastaları dışarı atıyor
Son anketten çıkan çarpıcı sonuç! Halkın % 72.3’ü 1 yıl içinde seçim bekliyor