Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından iktidara yakınlığı ile bilinen gazeteci Hande Fırat'a küçükbaş hayvancılık yetiştiriciliği için yeni bina yapımı kapsamında 3.5 milyon TL hibe verileceği öğrenildi.
Milli Gazete'den Sadettin İnan'ın haberine göre; kırsalda küçük aile işletmelerinin desteklenmesi kapsamında uygulanan hibe desteğinin, Ankara’da 16 projeye verileceği açıklandı.
Hibe desteği almayı hak eden isimlerden birinin ise sektör dışından ve küçükbaş hayvancılıkla hiçbir alakası olmayan Hande Fırat olması dikkat çekti.
DOĞRULADI, ANCAK YATIRIMI AÇIKLAMADI
Tarım ve Orman Bakanlığından hibe desteği alacağını doğrulayan Hande Fırat, hangi yatırım için alacağını ise açıklamadı.
KÜÇÜKBAŞ HAYVANCILIK YATIRIMI!
Ankara Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün hibe desteğini almayı hak eden yatırımcılar listesine göre; Hande Fırat'ın tarımsal üretime yönelik sabit yatırımlar kapsamında, küçükbaş hayvancılık yetiştiriciliğinde yeni tesis yatırımına hibe desteği verileceği öğrenildi.
Küçükbaş hayvancılık yetiştiriciliğinde yeni tesis yapımının hibeye esas proje üst tutarının 7 milyon TL. Proje tutarının yüzde 50’si hibe olarak verileceği için, Hande Fırat küçükbaş hayvancılık yetiştiriciliğinde yeni tesis yapımı kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan 3.5 milyon lira hibe desteği alacak.
KRT
Gündemi sarsacak iddia: "Halil Falyalı'nın muhasebecisi Cemil Önal Hollanda'da öldürüldü"24 izlenme
İBB’den bir ilk daha! Hasat yapıldı, İhtiyaç sahiplerine dağıtılacak!40 izlenme
Can Ataklı: "22 Holding'e daha kara para gibi bir takım suçlar nedeniyle yürüneceği söyleniyor. Bunlar varsa Kıbrıs çok baş ağrıtır!"10 izlenme
AKP'li Çelik'in FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan akrabaları serbest!262 izlenme
Eylem Tok’tan duruşmada ‘katil annesi’ sözüne ‘Allah-u Ekber’ yanıtı36 izlenme
Muharrem İnce konuştu: Bedelini ağır öderiz!204 izlenme
Yeni Şafak yazarı Hayrettin Karaman: "İktidara zarar verecekse doğruları söylemek caiz değildir"47 izlenme
ABD’den Türkiye’ye yaptırım açıklaması: Devreye giriyor61 izlenme
AKP Genel Sekreter Yardımcısı, hem üniversitede hem Saray'da hem de şirkette görevli!
İstanbul Çamlıca'da yol çöktü, bir otomobil içine düştü !
Özgür Özel'den kreş kapatmak isteyen MEB'e hodri meydan! "Hodri meydan. Haydi gelin kapatın!"
Diyanet’in bir günlük toplantı bedeli: 250 bin lira!