TL’deki değer kaybı nedeniyle yaşanan zamlara satış sınırlaması eklendi. Denizli’de Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi’ne bağlı Kooperatif Market’te bazı ürünlere satış sınırlandırması yazısı asıldı.
Tüketicilerin birden fazla un ve şeker alamadığı markette sınırlandırma sadece un ve şekere getirildi.
Kooperatif Market’te un ve şekere getirilen satış sınırlandırmasıyla ilgili yapılan duyuruda, “Değerli müşterilerimiz şeker satışlarımız bir adetle sınırlıdır. Ürünlerimiz ve indirimlerimizden tüm müşterilerimizin faydalanabilmesi ve stokçuluğun önüne geçilmesi için vereceğiniz desteğe teşekkür eder, iyi alışverişler dileriz” ifadeleri kullanıldı.
Denizli’deki diğer marketlerde ortalama 15 liraya satılan iki kilogramlık un, Kooperatif Market’te 13 liraya satılıyor. Bir paket küp şeker ise marketlerde ortalama 10 lira iken, Kooperatif Market’te 7 liradan satılıyor.
https://halktv.com.tr/gundem/tarimkredininmarketlerindeunvesekersatisinakota655933h
Saray danışmanı Hülya Koçyiğit: Türkiye’de kadınların ulaştığı nokta memnuniyet verici171 izlenme
Atatürk'ün mirası Diyanet'e verildi28 izlenme
CHP sözcüsü şok iddiayı gündeme getirdi: Son derece tehlikeli!267 izlenme
Kamyoncular kontak kapattı: "Evimize ekmek götüremiyoruz"61 izlenme
Diyanet'in 2 milyon TL'lik yemek ihalesini Kızılay yöneticisi aldı!38 izlenme
Kredi kartı kullananlar dikkat! Bankalar taksit sayısını ve nakit avans limitini değiştiriyor46 izlenme
Her 10 kişiden 7'si bu yanıtı verdi: Gençlerin Cumhurbaşkanı adayı belli oldu29 izlenme
CHP'li vekil Meclis Komisyonu'nda açıkladı: İşte 4-5 yerden 'huzur hakkı' alan bürokratlar36 izlenme
Harama trilyon harcadılar
Yandaş kanalda açıkladı: İşte İstanbul için yapılan ilk seçim anketi!
AKP'nin taşıma mitingi deşifre oldu !
Önce silolar patladı, şimdi de tarlaları böyle yakıyorlar! "Sabotaj mı?" sorusu akıllara gelirken kaydedilen bir görüntü yangın düzeneğini gözler önüne serdi