Teknik eğitim ve eğitim fakültesi mezunlarının katılabildiği kurum içi mesleki öğretmenlik sınavı 4 Ekim’de gerçekleşti. Ardından yazılı sınavdan 60 ve üzeri puan alan 41 kişi, 3 ile 6 Kasım tarihli arasında sözlü sınava katıldı. Ancak iddiaya göre, sözlü sınavda nesnel sorular yöneltilmedi ve adaylara vakıf olmadıkları konu hakkında sunum yaptırıldı.
Yazılı sınavda en düşük puan olan 60 alan adaylardan E.B.’ye sözlü sınavda en yüksek ikinci puan olan 88 verildi. Birinci ise yazılı sınavda 76, sözlü sınavda 89 puan alan F.S. oldu. Böylece F.S. ile E.B.’nin de aralarında yer aldığı 10 kişi, sınavda başarılı oldu. Yazılı sınavda 84 puan alan İ.K, 78 puan alan İ.A ve Y.D. ise sözlü sınavda 70’in altında alarak elendi. İ.K., E.B.’den ortalama olarak yüksek puan almasına rağmen sözlü sınavda 70’in altında puan verildiği için başarısız sayıldı.
Öte yandan yine yazılı sınavda 66 puan alıp mülakatta 85 puan verilerek başarılı sayılan Mustafa Kemal Diler'in iktidara yakın Ulaştırma MemurSen Eskişehir Şube Başkanı olması dikkat çekti.
https://www.gercekgundem.com/guncel/232684/tcddsinavindaendusukpuanialanadaymulakattaikincioldu
Kılıçdaroğlu'na çekilmesi için baskı yapıldığı iddia edilmişti: İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun telefon görüşmesi ortaya çıktı9 izlenme
Meral Akşener ‘tanımıyorum’ dediği Ayhan Bora Kaplan şüphelisiyle beraber!36 izlenme
500 TL'ye fiş kesip muska yazan 'şeyh'e dava40 izlenme
ABD’li iş insanına Tunceli'de dağkeçisi avı için izin verildi!84 izlenme
Ekonomiden ve pahalılıktan şikâyet eden vatandaş söyledikleriyle pes dedirtti: "AK Parti’den başkasına oy vermem ama içim de yanıyor. Böyle olmaması lazım"50 izlenme
İTO’ya göre açıklanan sayılar gerçek tabloyu göstermiyor!162 izlenme
İki ayrı yerden maaş alan bürokratların maaşlarına zam yapıldı!36 izlenme
Ne idüğü belirsizin biri Atatürk’e iftira attı, muhabir kendini zor tuttu!41 izlenme