Olay, Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesi Bahçelievler Mahallesi Cennet Sokak’taki bir evde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İlçede bir kadın kuaföründe çalıştığı öğrenilen Yağmur E. işe gitmeyince mesai arkadaşları anne ve babasına haber verdi.
İnşaat ustası olan baba ile tekstil fabrikasında çalışan anne de kızlarına ulaşamayınca, durumu üst kattaki komşularına bildirdi. Bunun üzerine alt kata inen komşu kapıyı çaldı ancak açan olmadı. Anne ve babanın yerini söylediği yedek anahtar ile eve giren komşu, Yağmur E. ile Kübra Rabia Y.'yi kanlar içinde yerde yatarken buldu.
Korkunç olayla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Yağmur E. ile Kübra Rabia Y.'nin ortaokuldan bu yana yakın arkadaş oldukları ve lise eğitimlerine devam ettikleri belirtildi.
Elde edilen bulgulara göre, Kübra Rabia Y., Yağmur E.'nin babasına ait olduğu bilinen tabancayı kurcalamaya başladı. Kübra Rabia Y.'nin elinde bulunan tabanca birden ateş aldı. Kurşunun başına isabet ettiği Yağmur E., evde hayatını kaybetti. Olay karşısında ne yapacağını bilemeyen ve şoka giren Kübra Rabia Y., daha sonra da kendi başına ateş ederek ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü.
Marmaraereğlisi Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, 'olayın kasten mi? yoksa taksirle mi?' gerçekleştiğine ilişkin başlattığı soruşturma sürüyor.
Kaynak: DHA
Narin cinayetinde gizemli iki kişi55 izlenme
'Siyasal islamcılar orduda hakim olduğundan beri beyefendi hızla yükselmiş'282 izlenme
Emekli hakim, tramvayda kız çocuğunun fotoğrafını çekerken yakalandı!151 izlenme
MHP'li Başkan AKP'li selefinden kalan borçları belediye binasına astı!341 izlenme
AKP yerel seçim öncesi emekliyi kandırmaya çalışacak53 izlenme
Yine Cem Küçük'ten al haberi: "Genel af çıkabilir"40 izlenme
Pandora'nın Kutusu açılıyor! Sedat Peker ifşa etti, Sezgin Baran Korkmaz ne dedi?160 izlenme
İmamoğlu meclis üyeleriyle bir araya geldi: Tarihe geçersiniz!850 izlenme