Gaziantep'te evinde televizyon olmadığı için sokağa çıkma yasağından haberi olmayan ve ayakkabı boyamak için sokağa çıkan bir yurttaş gündeme oturdu.
Yurttaş evinde 4 çocuğu olduğunu, aç olduğunu ve ekmek parası için çalışmak zorunda olduğunu söyledi.
Ekonomik sorunları olan yurttaşa Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Fatma Şahin'in bulduğu çözüm ise tepki çekti. Şahin yurttaşa televizyon hediye edildiğini açıkladı. Cumhuriyet'in aktardıklarına göre; Fatma Şahin konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Arkadaşlarımızla konuştum. Konuyla ilgileniyorlar. Orhan Özcan kardeşimiz bundan böyle TV haberlerini izleyebilecek, pandemi kısıtlamalarından haberdar olacak kısmetse..." dedi.
AKP'li Şahin'in bu açıklamaları, sosyal medyada tepki çekti.
31 milyon metrekare arazi satışa çıkarıldı! 'Memleketi parsel parsel satmaya doyamadılar'97 izlenme
CHP, Bakan'a sordu: "Et ve Süt Kurumu mağazaları kuyruklar hükümeti rahatsız ettiği için mi kapatıldı?"33 izlenme
İstanbul’da bir ilk… İlk ortak masa Üsküdar’da kuruldu89 izlenme
Market ve spor salonu yapmak için kolonlar kesilmiş!121 izlenme
Mahsun Kırmızıgül'den acı isyan: "Bu ayıp ve utançla nasıl yaşayacaksınız?"33 izlenme
TOKİ evleri siyasilere ve iş adamlarına gitti!76 izlenme
Duyanlar şaşkına döndü: Narin Güran cinayetinde 3. katil adayı çıktı41 izlenme
İYİ Parti'de furya devam ediyor: İstanbul'da oyunu artıran tek ilçenin başkanı il başkanına sert eleştirilerle istifa etti33 izlenme