AKP iktidarı döneminde Atatürk stadyumlarının ismi değiştirilip, Atatürk büst ve heykelleri bile kaldırılırken, Balıkesir'de bir ilk yaşandı. Balıkesir'e giden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5 AKP milletvekili ile birlikte, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu'' adı verilen spor tesislerinin temel ve beton atma törenine katıldı.
Yüzme havuzuna Atatürk'ün adı verilirken, duvarına ise Atatürk'ün, “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' sözü yerine, Recep Tayyip Erdoğan'ın, “Spor ne kazanma hırsı, ne kaybetme korkusudur. Tek kelimeyle özgüvendir” sözü yazılacak.
CHP'YE EN ÇOK OY ÇIKAN MAHALLE
Bakan Kasapoğlu törende, yüzme tesisinin içinde Millet Kıraathanesi de olacağını belirterek, “Hiçbir ayrım ve kimlik farkı gözetmeksizin hizmet edeceğiz” dedi. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, tesisin ağırlıkla CHP seçmenlerinin yer aldığı Bahçelievler Mahallesi'nde yapıldığına dikkat çekti.
AKP'nin amacının Atatürk'le oy devşirmek olduğunu belirten Şahin iktidara şöyle tepki gösterdi: “AKP'nin samimi olmasa da Atatürk'ün ismine sarılması, büyük önderi keşfetmiş gibi görünmesi, ülke genelinde olduğu gibi Balıkesir'de de büyük oy kayıpları yaşandığının en büyük kanıtıdır. Ancak Atatürkçü seçmenden AKP'ye oy gitmez.”
Törene Bakan Kasapoğlu'nun dışında AKP'li vekiller Belgin Uygur, Adil Çelik, Yavuz Subaşı, Pakize Mutlu Aydemir, Mustafa Canbey katıldı. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da törendeydi.
ABD'de seçimlerde bilgisayar hilesiyle, oyları nasıl değiştirdiklerini mahkemede itiraf ediyorlar ! Tanıdık geldi mi ?1158 izlenme
AKP’li belediye'den ruhsat almanın şartı 'Önce tarikata gideceksin üye olacaksın !'1450 izlenme
Kolaya da Zam Geldi Sosyal Medyada Mizah Konusu Oldu40 izlenme
Ankara'da hissedilen bir deprem meydana geldi36 izlenme
Kriz Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne uğramadı!206 izlenme
İsrailli generalden ölen siviller hakkında skandal sözler30 izlenme
Kılıçdaroğlu, beklenen videoyu paylaştı! 'Sarayın oligarkları, uykularınız kaçıyor değil mi? Daha bunlar güzel günleriniz. Gözünüzün yaşına bakan namerttir'44 izlenme
Kamu görevlisi, menzil şeyhinin lüks aracını üzerine güller atarak karşıladı37 izlenme
Merkez Bankası'nın net rezervi 20 günde 9,2 milyar dolar azaldı!
Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı: "Bu kış faturalar katlanabilir"
Zeytinlikler yaşayacak! Yasaya aykırı yönetmeliğe Danıştay 'dur' dedi
Sedat Peker'in 'Ekşioğlu' iddiaları doğrulandı: Tek tek itiraf etmiş!