AKP iktidarı döneminde Atatürk stadyumlarının ismi değiştirilip, Atatürk büst ve heykelleri bile kaldırılırken, Balıkesir'de bir ilk yaşandı. Balıkesir'e giden Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5 AKP milletvekili ile birlikte, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi ve Yüzme Havuzu'' adı verilen spor tesislerinin temel ve beton atma törenine katıldı.
Yüzme havuzuna Atatürk'ün adı verilirken, duvarına ise Atatürk'ün, “Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' sözü yerine, Recep Tayyip Erdoğan'ın, “Spor ne kazanma hırsı, ne kaybetme korkusudur. Tek kelimeyle özgüvendir” sözü yazılacak.
CHP'YE EN ÇOK OY ÇIKAN MAHALLE
Bakan Kasapoğlu törende, yüzme tesisinin içinde Millet Kıraathanesi de olacağını belirterek, “Hiçbir ayrım ve kimlik farkı gözetmeksizin hizmet edeceğiz” dedi. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, tesisin ağırlıkla CHP seçmenlerinin yer aldığı Bahçelievler Mahallesi'nde yapıldığına dikkat çekti.
AKP'nin amacının Atatürk'le oy devşirmek olduğunu belirten Şahin iktidara şöyle tepki gösterdi: “AKP'nin samimi olmasa da Atatürk'ün ismine sarılması, büyük önderi keşfetmiş gibi görünmesi, ülke genelinde olduğu gibi Balıkesir'de de büyük oy kayıpları yaşandığının en büyük kanıtıdır. Ancak Atatürkçü seçmenden AKP'ye oy gitmez.”
Törene Bakan Kasapoğlu'nun dışında AKP'li vekiller Belgin Uygur, Adil Çelik, Yavuz Subaşı, Pakize Mutlu Aydemir, Mustafa Canbey katıldı. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da törendeydi.
15 Temmuz şehidi eşinden Bakan Bayraktar'a sert tepki! "Bakan oldun ama başka hiçbir şey olamadın"25 izlenme
Her iddiası yalan çıktı! CHP ve İBB soruşturmalarının kullanışlı tanığı: Tolgahan Erdoğan26 izlenme
MHP'nin ısrarla çıkmasını istediği Etki ajanlığı yasası geri çekildi33 izlenme
Oğuz Murat Aci'nin babasından gelini Şükriye Aci'ye olay yaratacak sözler! "Oğlumu kaça sattın? Yazıklar olsun!"34 izlenme
Son ankette Erdoğan’a soğuk duş! Vatandaş güçlendirilmiş parlamenter sistemi istiyor66 izlenme
Özel'den Erdoğan'a çok ağır sözler21 izlenme
Konya Ilgın'da Kaymakam vatandaşa ‘Terbiyesizlik yapma lan’ deyince ortalık karıştı, Kaymakam yuhalanarak köyden ayrıldı!197 izlenme
Türkiye'nin ihracatçı gıda devi iflasla karşı karşıya24 izlenme