Terör örgütü PKK’nın kendisini feshetme ve silah bırakma kararı sonrası ilginç gelişmeler yaşanıyor.
Terör örgütünün silahlı kanadı HPG’nin yazılı açıklamasına göre; HPG Komuta Konseyi Üyesi ve “Batı Zap Eyaleti Komutanı” Mordem Çewlîk kod isimli Bulut Kişin yaşamını yitirdi.
Yapılan açıklamada Bulut Kişin’in 11 Ağustos 2025 tarihinde savaş tünelinde geçirdiği bir “kaza” sonucu yaşamını yitirdiği ifade edildi.
Olayda yanında bulunan iki PKK üyesinin de ağır yaralandığı belirtildi. Yaşamını yitirdiğin de ‘eyalet komutanı’ olduğu belirtilen Bulut Kişin’in ‘kaza’ olarak belirtilen ölümüne ilişkin ayrıntı verilmedi.

PKK'lı terörist Bulut Kişin
Mordem Çewlîk kod isimli Bulut Kişin, PKK’nın 11 Temmuz’daki sembolik silah yakma töreni sonrası dönemde yaşanan ilk ölüm olarak kayıtlara geçti.
Sözcü
İhale verildi: Devletin şirketi SADAT'a emanet!36 izlenme
Askeri fabrika da satılıyor!269 izlenme
Kadınları et olarak gören Halil Konakçı Celal Şengör’ü hedef aldı “Dışkımı yiyorum diyen o herif çocukları ateist yapıyor”34 izlenme
Emniyet müdürü gitti, çete yakalandı: Çetenin başındaki isim Soylu’nun halasının oğlu!32 izlenme
Küçükçekmece’de küçük çocuğa iğrenç istismar! Yaşam mücadelesi sürüyor...181 izlenme
'Kafalarını keseceğiz' diyen Hizbullahçı gözaltına alındı34 izlenme
İTÜ mezuniyetine protestolar damga vurdu: Öğrenciler kürsüye sırtlarını döndü "Hak, hukuk, adalet" sesleri yükseldi!27 izlenme
Gaziantep OSB'de bir fabrikada daha işçiler sefalet zammına karşı iş bıraktı18 izlenme