Tevfik Göksu, bir haber linki paylaşarak "CHP'li İBB Başkanı ve yönetimine "Fazilet Durağı" yalanını kapatmak için mahkemeye sahte evrak vermekten soruşturma açıldı "Organize Kötülük" dediler kendileri "Evrak Sahtecileri" oldular Bu "Yalan Rüzgarı"na milletimizle 2024'te son vereceğiz inşaallah" dedi.
İBB Sözcüsü Murat Ongun, Göksu'nun tweetini alıntılayarak "İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na “sahte evrak verme” nedeniyle soruşturma açıldığına dair tweetiniz YANLIŞ’tır. Bilakis, bu iddiadan soruşturma açılmasına gerek görülmemiştir. Soruşturma gerekçesini yanlış duyuran basın kuruluşlarını bilgilendiririz." yorumunu yaptı.

Bedavacı gazetecilerin kaldığı Paramount Otel'in gecelik fiyatı dudak uçuklattı!58 izlenme
Bir vatandaş 'Ak Parti seçmeniyim, HAYIR diyeceğim, Türkiye'yi seven bir vatandaşsanız #HAYIR demelisiniz !'1189 izlenme
Ankara Tabip Odası: Ankara'da 213 sağlık çalışanına Covid-19 tanısı konuldu74 izlenme
Bakan Yardımcısı Yunus Elitaş’ın maaşı dudak uçuklattı39 izlenme
Atatürklü Türk bayrağını indiren şüpheliler yakalandı: Düşmanların hepsini bitirememişiz!42 izlenme
KONDA'dan son anket; MHP ve İyi Parti'nin oy oranı ne kadar?337 izlenme
Özkan Uğur yaşamını yitirdi41 izlenme
Ölen işçiye emniyet kemeri takmaya çalışmışlardı: İşçiler ayaklandı40 izlenme
3600 ek gösterge kararının detayları belli oldu!
İddialar doğruysa durum çok vahim! “Atıkları Türkiye’ye gönderiyorduk ve…”
CHP lideri Özgür Özel, Susurluk'a benzeyen bir olayı yarın saat 12.00'da açıklayacağını duyurdu! "AKP bekle, kuruluş yıldönümü hediyen yarın 12.00'de geliyor"
Zamlar yetmedi ceza ve vergi yağacak!