Türk Hava Yolları ile İsrailli kredi kartı şirketi Isacard yeni bir anlaşma yaptı. Anlaşma gereği, İsrailli şirket, THY ile sık uçuş gerçekleştiren müşteriler için özel bir kart çıkartacak.
İsrail merkezli Bank Hapolaim’in sahibi olduğu kredi kartı şirketi Isracard ile Türk Hava Yolları, yeni bir anlaşma yaptı. Anlaşma ile Isacard, Türk Hava Yolları ile sık uçuş gerçekleştiren müşteriler için özel bir kart çıkartacak. Isacard ise konu ile ilgili yorum yapmadı.
İsrailli şirket ile Türk Hava Yolları arasındaki iş birliğinin özellikle İsrailli iş adamlarını kapsayacağı belirtiliyor.
İsrail merkezli ekonomi sitesi Globes’in haberine göre, Türk Hava Yolları, İsrail’e en çok uçuş gerçekleştiren küresel hava yolu şirketi konumunda.
Türkiye ile İsrail arasında günlük 10 sefer düzenlenirken, bu seferler, Atatürk Havalimanı’ndan aktarma yoğunluklu uçuşlar olarak gerçekleşiyor.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/thyisraillisirketileanlasmaimzaladi217742h.htm
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: Hayırsever Başkentgaz nerede?126 izlenme
2 Nisan boykotunun etkisi: Sonuçlar yayımlandı32 izlenme
İran askeri yönetimine darbe: Üst düzey komutanlar öldürüldü28 izlenme
İddia: Sağlık Bakanı istifa etti36 izlenme
CHP'li Umut Akdoğan MHP'li Feti Yıldız'a tek tek sordu: "Süreci taşlayan kim?"22 izlenme
CHP’nin patlamaya ilişkin verdiği araştırma önergesi AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildi!64 izlenme
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’dan okulların açılmasıyla ilgili önemli açıklama94 izlenme
İnce’den Bahçeli’ye: Memleketin akıllı evlatlarının üzerinden elini çek!65 izlenme
Tüm gözler ona çevrilmişti: Ahmet Akın'dan AKP'ye katılacak iddiasına yanıt
Her yıl aşı olmak zorunda mıyız? Uğur Şahin yanıt verdi
Çalışanlar enflasyona karşı iki ayda 101 milyar lira kaybetti
Emeklilerden Bakan Işıkhan'a 'ücretsiz KYK' tepkisi: "Biz karnımızı doyuramıyoruz sen tatilden bahsediyorsun"