Türk Hava Yolları, yolculardan gelen talep üzerine yolcuların biletlerini seçim için ücretsiz değiştirecek. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Halkımızın herhangi bir sıkıntıda kalmadan oyunu kullanabilmesi için biletlerini ücretsiz değiştirme kararı aldık" dedi.
HaberTürk'te yer alan habere göre Ekşi, "Türkiye'yi ilgilendiren ve halkımızın menfaatine olan konularda hemen düzenleme yapıyoruz. Halkımızın herhangi bir sıkıntıda kalmadan oyunu kullanabilmesi gerekiyor. THY de kendi üzerine düşen görevi zamanında yerine getirmiş oldu" diye konuştu.
Bilal Ekşi Türkiye'nin şova dayalı ilk havacılık fuarı Eurasia Airshow'da yaptığı konuşmasında 2017'de THY'nin faaliyet kârında son sekiz yılın rekorunu kırdığını hatırlatarak, 2018'de yolcu sayısında da yüzde 1112 oranında büyüme öngördüklerini aktardı. Rezervasyonların da iyi gittiğini kaydeden Ekşi, 2018'in rekorlar yılı olacağını ifade etti.
İstanbul'un 3'üncü havalimanının 29 Ekim'de açılacağını aktaran Ekşi, "Yeni havalimanı 200 milyon yolcu kapasitesiyle Türk sivil havacılığının önünü açacaktır. THY'nin de daha fazla büyümesini sağlayacak" dedi.
http://www.yenicaggazetesi.com.tr/thysecimicinhareketegecti190950h.htm
AKP’li belediyenin ihalesini kazanan şirket ‘şaşırtmadı!’103 izlenme
Çetenin elebaşının Cengiz’in yeğeniyle ortak şirketi çıktı17 izlenme
Müjdat Gezen ve avukatı Celal Ülgen’den adliye çıkışı açıklama198 izlenme
Türkiye’deki birçok hastaneyi yaptı: Yarım asrı deviren inşaat devi çöküşün eşiğinde!14 izlenme
Sedat Peker'in işaret ettiği İzmir'de en büyük operasyon: 26 ton malzeme ele geçirildi!95 izlenme
Padişah torunu Abdülhamid K. Osmanoğlu, sahte diplomasını aldığı gibi e-devlette kontrol etmiş!12 izlenme
Acı haber geldi! 2 askerimiz şehit oldu70 izlenme
Merkez Bankası Kanununda dikkat çeken ‘haciz’ değişikliği! Güney Kore mi istedi?74 izlenme
Uşak valisinin yeni görüntüleri daha vahim ! Sokağa çıkma yasağı yokken, kendi kafasından vatandaşa para cezası keseceğini söylüyor !
Skandal 'laiklik' açıklamaları sonrası Milli Eğitim Bakanı hakkında suç duyurusu
CHP heyetinden OSB ziyareti: 'Cumhuriyet tarihinde böyle bir basiretsizlik görülmemiştir'
Dilan ve Engin Polat için hapis talebi