Yurdun çeşitli yerlerinden gelerek Ankara’ya gelen tıbbi cihaz üreticileri Ulus Atatürk Heykeli önünde toplandı. Devletin kendilerinden feragat beklediğini belirten Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği (TTÜDER) Başkanı Mustafa Daşcı “Dayanacak gücümüz kalmadı” dedi.
Mustafa Daşcı, “Bugüne kadar bu feragatin, devlete, sağlığa, ekonomiye, üretime zararı oldu. Bu feragat tıbbi cihaz sektörünün geleceğine zarar verdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı'na, Sağlık Bakanlığı'na, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na, Ticaret Bakanlığı'na, milletvekillerine, siyasi parti liderlerine bilgilendirme yaptık. Ancak sonuç alamadık” diye konuştu.

(FOTO: SÖZCÜ)
Üretici, ithalatçı ve bayi firmalarının sermaye ve banka kredilerinin bittiğini, üretim ya da hammadde ithal etmek için herhangi bir ekonomik gücünün kalmadığını da vurgulayan Daşçı “Hastalar tıbbi cihaz mağduru olacak. Sorunumuza acil çözüm bulunmalı. Yoksa bizim gibi sağlık sektörü de ciddi bunalım yaşanabilir” dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/tibbicihazureticileriisyandabatmanoktasindayiz6086513/
Yıllardır #deprem'e karşı önlem almayan AKP’nin ihmaller zinciri!44 izlenme
Bir soru nasıl anlaşılamaz ! Buyrun izleyelim :))888 izlenme
Genç avukat gece gündüz çalıştı, dereceye girdi, mülakatta soru bile sorulmadan elendi!11 izlenme
Yandaş Cem Küçük, AKP'nin ABD'deki lobicilik faaliyetlerini itiraf etti ! 'Verirsiniz üç beş milyon dolar...'2177 izlenme
Türkiye'nin şu an ki durumunun özeti !657 izlenme
Halkbank Davası'nda ABD'de tutuklu yargılanan Hakan Atilla'dan uykuları kaçıracak paylaşım!48 izlenme
Merkez Bankası'yla ilgili tartışmaları bitirecek çağrı: 128 milyar dolar için soruşturma açılsın!52 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 5.862 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.392.963’e, can kaybı da 24.161’e yükseldi!32 izlenme
İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, İYİ Parti'den istifa etti
Kürşat Ayvatoğlu kokaine neden 'pudra şekeri' dediğini ilk kez açıkladı! 'Parti teşkilatını üzmemek adına...'
Barış Pehlivan hakkında yeni soruşturma: Ayhan Bora Kaplan ile anılan Yüksel Kocaman şikâyetçi oldu
Mahalli'den AKP'ye: Anlaşılan bu kadar karışıklık yetmiyor