Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön sipariş dışında başka bir sipariş almadığımızı yenilemek isteriz” açılamasını yaptı.
Togg'un, Twitter'daki resmi hesabından bugün yapılan açıklamada, ön sipariş sürecinin Şubat 2023 itibarıyla başlayacağı belirtildi.
Açıklamada şöyle denildi:
“Mart 2023 tarihi itibariyle yollara çıkacak akıllı cihazımıza olan ilgiyi gururla takip ediyoruz. Daha önce de açıkladığımız gibi ön sipariş sürecini Şubat 2023 itibariyle başlatacağız. O tarihe kadar kullanıcılarımızı merkeze aldığımız #USECASEMobility vizyonumuza uygun bir şekilde sizleri sürece ilişkin bilgilendirmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen ön sipariş dışında başka bir sipariş almadığımızı yenilemek isteriz.”
Gerçek Gündem
CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay: "Vatandaşlarımız saniyede 271 bin lira vergi ödedi"14 izlenme
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan diploma iddialarına yanıt! Kıbrıs’tan İstanbul Üniversitesi’ne nasıl geçiş yaptığını anlattı28 izlenme
KİT’lerde görev zararı %820 arttı17 izlenme
Cami yapımı için Kent Ormanı’nda ağaç kesimine tepki: ‘Rektörün görevi cami yapmak değil, bilimsel eğitimdir’31 izlenme
ÇEDES kapsamında bunu da yaptılar! Camide palyaçolu kültür şenliği24 izlenme
Fahrettin Koca'ya 'yenidoğan' tepkisi! Attığı tweeti hemen sildi22 izlenme
Bu da oldu! AKP’li belediyeden ‘taksitli’ satış23 izlenme
023'te siyasete girecek olan Nihat Doğan'dan çarpıcı siyaset yorumları. Hangi partiden aday olacak?45 izlenme