Kamudan aldığı büyük ihalelerle dikkat çeken AKP Elazığ eski il yöneticisi Mustafa Tetik’in şirketi Tetiş Yapı ve kardeşi Yılmaz Tetik’in şirketi M.Y.S. Yol Yapı ortaklığı deprem bölgesi Malatya’da devasa bir konut ihalesi daha aldı. TOKİ tarafından Malatya’nın Battalgazi ilçesinde yaptıracağı bin 235 konut 13 dükkân için açtığı milyarlık ihale iktidara yakın müteahhitlere gitti.
İHALE TETİŞ İNŞAATMYS YOL YAPI ORTAKLIĞINA GİTTİ
16 Ağustos’ta ihalesi yapılan ve yaklaşık maliyeti 3 milyar 996 milyon 143 bin 918 TL olan bin 234 adet konut 13 adet dükkan inşaatları ile altyapı ve düzenlemesi işi ihalesine 8 firma teklif verdi. İlk tekliflerin ardından verilen ikinci teklifte ihale Tetiş Yapı ve M.Y.S. Yol Yapı ortaklığına 3 milyar 638 milyon 668 bin TL bedelle verildi.
Mustafa Tetik(Tetiş Yapı yönetim kurulu başkanı)
Yılmaz Tetik(MYS Yapı Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı)
Sözcü
Antalya’da AKP’den istifa eden 300 kişi İYİ Parti’ye katıldı!921 izlenme
Hortumcular da affedilecek mi?130 izlenme
Türkçe tabelalardan kovuluyor! Burası Suriye değil bakın neresi?50 izlenme
85 kişinin hayatını kaybettiği binanın yıkılmasında tek kusurlu olarak depremi gösterdiler30 izlenme
Ne idüğü belirsizin biri Atatürk’e iftira attı, muhabir kendini zor tuttu!41 izlenme
Müjde diye duyurdukları OVP'nin halka faturası ortaya çıktı! Herkesin cebinden binlerce lira çıkacak8 izlenme
Soylu, Saygı Öztürk’ü bir kez daha hedef gösterdi: Haysiyet cellatlığı yaptın78 izlenme
Muhtarlığa kayyum atandı: Yerine birinci aza getirildi12 izlenme
Sedat Peker paylaşımlarına açıklık getirdi
AKP'li Mesut Özil'e büyük şok! Almanlar istemedi: "Son dönemde onun izlediği yol, Werder Bremen’in değerleriyle örtüşmüyor"
Yurttaş Mehmet Şimşek'in enflasyon sözlerine isyan etti: "Gel sokağa bir gez bakalım"
Mustafa Tuna’dan olay hırsızlık açıklaması! ‘Herkes her şeyin farkında’