Toprak Mahsulleri Ofisi ayçiçek yağı ithalatı ihalesi yaptı. İhalede 1 ton başına ayçiçek yağı fiyatı 1471 dolar olarak belirlendi. Ayçiçek yağı fiyatlarının ilerleyen günlerde fırlaması bekleniyor.
Ayçiçek yağı fiyatları sürekli zamlanırken bir yandan da Türkiye dünyada en fazla ayçiçek yağı ithalatı yapan ülke konumunda oluyor. Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 6 bin tonluk ayçiçek yağı ithalatı ihalesi yaptı. TMO ihalesinde en iyi teklif ton başına 1.471 dolar olarak belirlendi.
TMO tarafından 6 bin tonluk ham ayçiçek yağı ihalesi tamamlandı. BloombergHT'in haberine göre, ihalede en iyi teklif ton başına 1.471 dolar oldu. Söz konusu 6 bin tonluk teslimatın Tekirdağ limanından yapılması öngörülüyor.
Türkiye’de 2021 yılında da ayçiçek yağı en fazla ithal edilen ürünler arasında yer aldı. Ayçiçek yağı fiyatlarının bu denli zamlanması dolara bağlı ithalat ve iç piyasada artan girdi maliyetlerinden kaynaklı olduğu belirtiliyor. Dolar kurunun her geçen gün artmasıyla ayçiçek yağı fiyatları ilerleyen günlerde zam geleceği öngörülüyor.
Erzurum'da kar altında ucuz et kuyruğu... "Beyefendi sizi polise şikayet edeceğim. Hakkınız var mı bizi çekmeye. Utanmıyor musunuz bizi çekmeye"52 izlenme
Muharrem İnce'ye apolet soruşturması!196 izlenme
İktidara yakınlığıyla bilinen Emre Erciş’i İBB Davası’nda tanık yapmışlar!25 izlenme
Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Ana canlı yayında Erdoğan’ı topa tuttu: "Ne barışı? Ben sonuna kadar buradayım. Hepsi duysun. Biz affetmiyoruz. Türkiye’ye ihanet edilmiş”37 izlenme
Türkiye’nin tanıtımı için Tamince atama!125 izlenme
Ekonomist Atilla Yeşilada: "Erdoğan seçimi kazanırsa 1970’lere döneceğiz. 2001’i aratmayacak bir kriz bizi bekliyor"50 izlenme
#İzmir'deki #deprem'den 23 saat sonra mucize! Anne ve çocukları kurtarıldı!127 izlenme
Durmak yok, çift maaşa devam! Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, PTT Yönetim Kurulu üyeliğine atandı!99 izlenme
Bölgede tansiyon yeniden fırladı: İran'dan İsrail'e füze saldırısı!
CHP’li belediyelere borç kıskacının perde arkası: Sayıştay defalarca AKP'li belediyeleri uyarmış, AKP izlemiş!
Butlancı CHP’liler AKP adayına oy verdi, Üsküdar tuzağı tutmadı!
Özgür Özel'den Erdoğan'a hodri meydan: "Sen Gezi'yi yayınla ben Manavgat'ı yayınlayacağım"