Amasya’da ilginç bir ilan verildi. İl Özel İdaresine bağlı bir şirkete 3’ü temizlik işçisi, 2’si çağrı merkezi çalışanı olmak üzere 5 işçi alınacağı ilanı verildi. İlanın verilme tarihi ise tartışma yarattı.
12 Haziran Cuma günü verilen ilanın son başvuru tarihi ise 15 Haziran Pazartesi olarak belirlendi. Cumartesi ve pazar günleri mesai olmaması nedeniyle söz konusu kadrolar için ‘belirlenen’ kişilerin işe alınacağı iddiaları gündeme gelmişti.
Odatv’den Hakan Erol’un haberine göre; iddiaların tartışmalarının dumanı tüterken 18 Haziran’da mülakat sonuçları açıklandı. İşe alınan isimler arasında Nurten Karalı adlı bir kadının bulunması dikkat çekti. Karalı’nın aynı zamanda AKP Amasya İl Yönetim Kurulu üyesi olduğu ortaya çıktı.
Karalı’nın 2010 yılında AKP’ye üye olduğu belirlendi. Karalı için AKP’nin sitesinde “Kadın kollarında Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı mahalle ve ilçe koordinatörlüğü olmak üzere AK Parti’de aktif olarak görev yapmakta” ifadeleri yer alıyor.
https://halktv.com.tr/gundem/torpilkokanisilanindanakpuyesicikti428337h
Kredi kartından nakit avans çekim faizine zam: Yüzde 5’e yükseldi29 izlenme
2 kardeş göçük altındayken namaz ve ihtiyaç molası veren AFAD ekibine sürgün!93 izlenme
Kasasından servet çıkan Daire Başkanı’nın maaşı 10 bin lira!40 izlenme
Ukraynalı tümgeneral açıkladı: "Savaşın bitmesi iki senaryoya bağlı"68 izlenme
Wall Street Journal’dan Türk Lirası’nın değer kaybı ile ilgili çarpıcı yorum! "Güveni sarstı, seçmen kaçıyor"38 izlenme
Sezgin Baran Korkmaz'ın THK ile bağlantısı ortaya çıktı!92 izlenme
Ebru Eroğlu'nun açtığı dava reddedildi19 izlenme
AKP, İstanbul’da açık verdi: 3 milyar 200 milyon!191 izlenme