Yüksek Seçim Kurulu’nun bilgi işlem merkezinin bulunduğu binanın elektrik ihtiyacının karşılandığı tüm alternatif hatların, trafoların ve binada mevcut jeneratörün kontrol ve bakımları yapıldı. İhtiyaç halinde kullanılmak üzere bir mobil jeneratör daha tahsis edildi. Enerji Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, elektrik üretimiletimdağıtım ile petrol ve doğal gaz hizmetlerinde herhangi bir aksaklığın yaşanmaması ve olası aksaklıklara hızlı şekilde müdahale edilerek giderilmesi ve bunu takip etmek için, TEİAŞ, TEDAŞ, EÜAŞ, BOTAŞ ve Elektrik Dağıtım Şirketleri bünyesinde kriz merkezleri oluşturuldu. Seçim günü doğalgaz ve petrol iletiminde 466 personel, elektrik iletiminde 2 bin 15 personel, elektrik dağıtımında 17 bin 853 personel ve elektrik üretiminde 257 personel olmak üzere toplam 20 bin 581 personel görev yapacak.
HER SEÇİM KURULUNA BİR JENERATÖR
Hürriyet'in haberine göre, seçim kurullarının bulunduğu lokasyonu besleyen elektrik dağıtım şebekesinin kontrol ve bakımları yapıldı. Seçim kurullarının mevcut jeneratörlerinin bakımı da yapıldı. Jeneratörü bulunmayan seçim kurullarının talep etmesi halinde uygun güçte mobil jeneratörler temin edilecek. Her bir seçim kurulunun bulunduğu lokasyonda bugünden itibaren 1 Nisan saat 08.00’a kadar arıza müdahale ekipleri hazır olacak.
https://halktv.com.tr/yerelsecim2019/trafolardakedionlemi388755h
İmamoğlu’nun afişini söken 2 kadından biri kameraya yakalanınca küfür etti!34 izlenme
İsmail Saymaz, tarikat ve cemaatlerin yapılanmasıyla ilgili korkunç gerçekleri açıkladı!70 izlenme
İmamoğlu'ndan adliye önünde sert tepki: "Hangi filmin fragmanını izlettiğinizi net olarak görüyoruz. Neden korktuğunuzu anlıyoruz. Son gülen milletimiz olacaktır!"28 izlenme
Ekonomist Mahfi Eğilmez: "Yeni model faciaya yol açtı"40 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 5.647 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 5.293.627’ye, can kaybı da 48.255’e yükseldi!39 izlenme
AKP’nin rekor oy aldığı şehirde ekmeğe dev zam40 izlenme
Sayı her geçen gün artıyor! Bir ilçe daha karantinaya alındı!217 izlenme
‘Çaldılar kampanyası ters tepti!’127 izlenme