Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle CHP Genel Merkezi'nde çocukları ağırladı.
CHP liderinin makam odasında, Türkiye’nin farklı illerinden gelen çocuklarla buluştuğu anlara ait fotoğraflardan birisi ise TRT Ana Haber sunucusu Ersoy Dede'nin gözünden kaçmadı(!)
Kemal Kılıçdaroğlu'nun masasında bulunan ve dolu olduğu görülen bir çay bardağına dikkat çeken Dede, bu ayrıntı üzerinden CHP liderini hedef gösterdi.
Dede, Twitter hesabı üzerinden ilgili fotoğrafı paylaşıp "Belki de o çay bardağı yanlışlıkla girmemiştir kareye. Belki bir ihmal ya da unutkanlık değildir. Bilhassa görülsün istenmiştir belki.. Eskiden bazı siyasetçiler yapardı. Artık yapmıyorlar diye biliyordum ben…" diye yazdı.
Ünlü ilahiyatçı ve yazar Cemil Kılıç, Dede'nin bu paylaşımını RT yaprak, "İftira orucu bozar, çay da bozar. O fotoğraf Ramazan'da mı çekildi? Hem çekilse ne olacak, oruç tutmaya engel bir sağlık sorunu olamaz mı? Neden bu kadar kötüsünüz? Bu kötü kalple oruç tutsan kabul olur mu sanıyorsun? Peki Cumhurbaşkanının gerçekten oruç tuttuğuna emin misin?" dedi.
İşte Cemil Kılıç'ın Dede'ye tokat etkisi yaratan cevabı:

KRT
Bu insanlık mı? Gerici Akit Murat Çalık'ı hedef aldı11 izlenme
Elektriğe zam yolda: ‘Daha 3 ay geçmedi’21 izlenme
Bal tutan parmağını yalıyor!218 izlenme
Karabük'te orman yangını yeniden başladı! Müdahale devam ediyor12 izlenme
Yurttaşa 416 milyarlık nükleer fatura!199 izlenme
Meclis'ten sevindiren hamle: 2 milyar liraya çizik attılar! Devlet, 400 bin kişinin borcunu sildi16 izlenme
'Bor devrimi' diyen İnce'ye Bilal Erdoğan da 'Borcam' dedi: Evlerimizde kullanıyoruz ya!301 izlenme
Kılıçdaroğlu'ndan 'kiralar' videosu: "Barınma sorunu çözülmeden tek bir yabancı bile konut satın alamayacak"33 izlenme
Devlet Bahçeli'nin eski sağ kolu AKP'yi fena bombaladı! "Soygun, vurgun, hırsızlık..."
Milli Piyango'da büyük skandal ! Daha çekiliş bitmeden kazanan numarayı canlı yayında altyazı ile duyurdular !
9 ilimizden korkutan rakamlar! Vaka sayılarındaki artış alarm verdi!
Lüks oteller resimlerde kaldı: Teker teker iflas ediyorlar