Anasayfa1
19 Eylül 2020 ( 98 izlenme )
Reklamlar

TTB'ye hain diyen Bahçeli'ye yanıt! 'Sağlıkçılarımızı tehdit edenler Türkiye'ye en büyük ihaneti yapıyor'


CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Türk Tabipler Birliği'ni (TTB) ilişkin 'hain' diye suçlaması ve 'kapatılsın' çağrısında bulunmasına karşı yanıt verdi.



CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Türk Tabipler Birliği'ni (TTB) ilişkin 'hain' diye suçlaması ve 'kapatılsın' çağrısında bulunmasına karşı, "Sağlıkçılarımızı, sağlık örgütlerimizi, tehdit edenler, siyasete alet edenler Türkiye'ye en büyük ihaneti yapıyor" diyerek yanıt verdi.

CHP'li Özkoç, TTB'yi 'hain' diye hedef alan ve 'kapatılsın' çağrısını bugün de yenileyen Bahçeli'ye karşı sosyal medya hesabı üzerinden, "Sağlıkçılarımızı, sağlık örgütlerimizi, tehdit edenler, siyasete alet edenler Türkiye'ye en büyük ihaneti yapıyor. TTB'nin ve tüm sağlık emekçilerinin yanındayız" dedi. 


http://www.krttv.com.tr/gundem/saglikcilarimizitehditedenlerturkiyeyeenbuyukh47241.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ADD'den 30 Ağustos çağrısı! "En büyük devrimciyi ziyaret için Anıtkabir'e" Kadın ilahiyatçı 'İslamcılar ülkeyi yeterince yönetti, gerekirse komünistler yönetsin ama adalet ve ahlakla. İnsanları kandıranlara, besmele çekene dahi oy vermeyeceğim' AYM'den Tayfun Kahraman kararı Sinan Oğan daha önce "AKP'nin ikinci turda HDP ile anlaşma ihtimali, HDP'nin 6'lı Masa ile anlaşma ihtimalinin iki katıdır" demişti