SOL Genç’in TÜGVA İl Temsilciliği’nin önünde yaptığı basın açıklamasında şu ifadeler kullanılmıştı: “Ülkeyi yöneten emperyalizmin kullanışlı maşası devletleşmiş gerici AKP rejimi, bundan yıllar önce Fethullahçılarla birlikte devleti nasıl bölüşmüşlerse ve nasıl rant sağlamışlarsa şimdi de bunu başta TÜGVA olmak üzere yandaş gerici vakıf, dernek, tarikat ve cemaatlerle yapıyor. Gençlerin yıllarca zor koşullarda lise, üniversite, yüksek lisans, doktora programlarını bitirip, tez üstüne tez yazıp, staj üstüne staj yaptıktan sonra bile elde edemedikleri birikimlerin onlarca katını bu vakıf ve derneklerin üyeleri hiç emek göstermeden elde ediyorlar. Torpili, yandaşlığı ve insan kayırmayı liyakatin önünde bir alışkanlık olarak geçiren bu sistemden alacaklıyız. TÜGVA, TÜRGEV, İlim Yayma Cemiyeti, Ensar Vakfı, KADEM, ÖNDER ve diğer torpilci vakıf, dernek, cemaat, tarikat ağlarını yıkacak, hepsinden tek tek hesap soracağız!”
https://www.krttv.com.tr/ekonomi/tugvayiprotestoedengencleresorusturmah96947.html
Ödem nedir? Nasıl tedavi edilir?25 izlenme
İtalya Başbakan Yardımcısı Salvini: Erdoğan'ın Hamas açıklaması mide bulandırıcıdır22 izlenme
Kamu İhale Kanunu'nda harf tükenince reform geldi!36 izlenme
Mersin'de bir esnaf Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunmaya gitti, 10 ay hapis cezası aldı!23 izlenme
Vahşice öldürülen Ayşe Tokyaz'ın polis katiliyle son görüntüleri ortaya çıktı!54 izlenme
Pandemi nedeniyle işsiz kalan müzisyen Duran Ay hayatına son verdi...199 izlenme
İçişleri Bakanlığı, Turgut Altınok hakkında soruşturma başlattı: AKP seçim araçlarının benzini 'belediyeden' alınmış!17 izlenme
Vatandaş kabarık elektrik faturasından şikayetçi!173 izlenme
Milli Bayram şantiyeye sıkıştı: 19 Mayıs’a 30 metrekarelik kutlama alanı!
Emeklinin çığlığı sokağı salladı! "Yıllardır kasap yüzü görmedim"
Kılıçdaroğlu’ndan borsa uyarısı: "Farkında değiller Bay Kemal onları izliyor"
Çarpıcı iddia: 2012 Dünya Belediye Başkanları Ödülü'ne aday gösterilen Melih Gökçek'in oylamasında hile yapıldığı ortaya çıktı!