Yalova'nın Çınarcık ilçesinde, 26 Eylül 2025’te 6’ncı kattaki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden şarkıcı Güllü ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Yapılan otopsinin ardından cenaze İstanbul’da toprağa verilmişti.
Güllü’nün ölümüne ilişkin soruşturmada, kızı Tuğyan Ülkem Gülter’in sevgilisi Kervan Eminoğlu da ifade vermek üzere Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne çağrıldı. İfadesinin ardından “kasten öldürmeye azmettirme” iddiasıyla gözaltına alınan Eminoğlu, bu sabah adliyeye sevk edilmişti.
Adliyeye sevk edilen Kervan Eminoğlu, adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.
Adliyeden ayrılırken kendisini görüntüleyen basın mensuplarına Eminoğlu, "Neyi çekiyorsunuz yeter" diyerek tepki gösterdi.

Öte yandan incelenmek üzere cep telefonuna el konulan ve kan ile idrar örneği alınan Kervan Eminoğlu’nun, şarkıcı Güllü pencereden düşüp öldükten 20 dakika sonra saat 01.50’de Tuğyan Ülkem Gülter’e WhatsApp üzerinden iki mesaj gönderip, sildiği öğrenildi.
Eminoğlu’nun savcılık sorgusunda bu mesajların içeriğini hatırlamadığını söylediği belirtildi.
Tuğyan Ülkem Gülter'in kardeşi Tuğberk Yağız Gülter, daha önce verdiği ifadede şöyle demişti:
"Annem, Kervan’dan nefret ederdi. Kervan’ın evli olmasına kızıyordu. Ablam hayatındaki erkek için etrafını siler. Tuğyan, Kervan için her şeyi yapabilir. Vebal almak istemiyorum ama Kervan için annemi öldürebilir. Çünkü ablam ilişki konusunda zayıf karakterli biridir. Daha önceki ilişkilerinde de böyleydi."
Soruşturma kapsamında, Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter ile arkadaşı Sultan Nur Ulu, bavullarla gittikleri İstanbul’da polis tarafından yakalanarak Yalova’ya getirildi. Gülter, “kasten öldürme” suçlamasıyla tutuklandı. Sultan Nur Ulu ise ev hapsine alındı. Gülter’in daha önce verdiği üç ifadesinin birbiriyle çeliştiği belirtildi.
Soruşturma Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor.
halktv.com.tr
Kaynak:DHA
İşgal artık boyut değiştirdi: Antalya'daki her 10 şirketten bir yabancılara ait58 izlenme
AKP’li belediye, Bekir Bozdağ için iftara 960 bin lira harcadı22 izlenme
İki saat mitinge katıl, 50 lirayı al: 'Sahte katılımcılar' AKP ve DSP etkinliklerini anlatıyor719 izlenme
AKP'nin bir kalesinde daha ekmeğe zam40 izlenme
Almanya’da aile birleşimi vizesine Türkiye’den rekor başvuru38 izlenme
Sağlık Bakanı Koca paylaştı: 25.861 yeni vaka tespit edildi, 24.875 kişi sağlığına kavuşurken, 228 kişi hayatını kaybetti!97 izlenme
AKP'nin Dış Politikasını Kara Para Trafiği Belirliyor !528 izlenme
2 yılda Avrasya Tüneli'nden bakın kaç araç geçti?181 izlenme
Sinan Oğan muhalif olduğu dönemde seçimde oluşabilecek şaibeleri işte böyle anlatıyordu
Akşener’in dava açtığı depremzede isyan etti! “İş yerim ve evim gitti, hiçbir şey yok; Anlaşma için 30 bin TL istediler”
Rize Valiliği çay eylemini ‘milli güvenlik sorunu’ diyerek yasakladı!
Kaymakamlığa yardım başvurusunda bulundu, AKP'ye üye yaptılar!