İzmir'de yaşanan 6,9 büyüklüğünde depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer halka moral olsun diye çorba dağıttı. İstanbul Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül ise konuyla ilgili akıl dışı yorumuyla tepki çekti.
Vural Karagül'ün yorumunu Twitter hesabından paylaşan Barış Yarkadaş "İzmir BBB Soyer, halka moral vermek için çorba dağıtıyor. İst. Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül ise Soyer'in twitinin altına "Allah akıl fikir versin" diye yazıyor. Kaymakam Bey, kendisini AKP İlçe Başkanı sanıyor ve siyasi polemiğe giriyor. Ne diyeyim: Allah akıl fikir versin!" sözleriyle Karagül'e tepki gösterince Karagül yazdığı tweeti sildi.

Tunç Soyer, sosyal medya hesabından çorba dağıttığı anların görüntüsünü "Kültürpark ve diğer toplanma alanlarında hemşehrilerimiz için çorba dağıtımına başladık." sözleriyle paylaştı.
Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül ise Soyer'in twitinin altına "Allah akıl fikir versin" yazarak tepki çekti.
NUR CEMAATİ'NİN SÖZLERİNİ BEĞENDİ
Tunç Soyer'e tepki gösteren ve daha sonra yaptığı paylaşımı silen İstanbul Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül'ün Nur cemaati ile ilgili sözleri beğendiği görüldü.
İşte o beğeniler:



LAİKLİK VE HARF İNKİLABINA DA KARŞIYMIŞ
Vural Karagül'ün ayrıca Twitter üzerinden "laikliği Fransa'dan almıştık bence boykota ondan başlamalıyız. Müslüman laik olmaz" şeklindeki bir tweeti beğendiği görüldü. Karagül'ün ayrıca harf inkilabı için, "kadim değerlerimizin unutturulma meselesidir" denilen bir paylaşımı da beğenmesi dikkat çekti.
İşte Karagül'ün o beğenileri:

O KAYMAKAM'IN CUMHURİYET ALERJİSİ
Kaymakam Karagül'ün bir de Cumhuriyet alerjisi çıktı. 2 gün önce 97. yılı kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için tek bir paylaşım yapmadı. Esenyurt'ta 2 gün boyunca Cumhuriyet Bayramı kutlanmıştı.
Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu, kaymakamlıkta tebrikler kabul edildi. Ancak Kaymakam Karagül'den bu kutlamalarla ilgili tek bir paylaşım gelmedi. Esenyurtlular, "Hem de ilçenin mülki amiri, Cumhuriyeti ilk sahiplenmesi gereken makam" diyerek tepki gösterdi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/tuncsoyercorbadagittiesenyurtkaymakamirahatsizolduh52226.html
Vatandaşın 'heybesindeki' eridi: “Eskiden kilo kilo alırdık, şimdi nereden alacaksın, gramaja düştük artık. Zorlaştı hayat”37 izlenme
Haluk Levent'ten sonra Oğuzhan Uğur da Bahçeli'ye yanıt verdi43 izlenme
Gece 4'te dolar vurgunu! O saatte kim ucuza dolar topladı?33 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 11.837 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.723.316'ya, 28.706’ya yükseldi!95 izlenme
Bloomberg: Erdoğan yatırım çekmek için Körfez turuna çıkacak32 izlenme
Son seçimleri bilmişti! CHP farkı açtı mı? İşte anket verileri...33 izlenme
İhraç edilen teğmenlerden Bakan Güler'e zehir zemberek sözler: Bizi sahipleneceğiniz yerde iftira atıyorsunuz19 izlenme
‘Türkiye’den gönderildiği’ iddia edilen silahlar için Libya’da soruşturma açıldı!143 izlenme
Andımızı okutmayanlar yargılanacak mı?
Ünlü vergi uzmanından çok çarpıcı asgari ücret yorumu! “Asgari ücretlinin İstanbul’da geçinebilmesinin bilimle izahı mümkün değil”
Görüntüler pes dedirtti! Okul açılmadan kullanılamaz hale geldi
İki kutuplu Türkiye: Halk tanzime, müteahhitler saraya !