CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ı bir polis, sosyal medya hesabından tehdit etti. CHP’li Özkan ise, kendisini tehdit eden polisi, sosyal medya hesabından deşifre ederek, çok sert tepki gösterdi.
CHP’li Tuncay Özkan’a küfür ve tehdit savuran Mehmet Babat isimli şahıs, Tuncay Özkan’ın fotoğrafına, “Tuncay bir gece ansızın bekle” diye yorumda bulundu.
CHP’li Özkan ise, kişisel Twitter hesabından, Emniyet Genel Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı ve Ankara Valiliği’ni etiketleyerek, kendisini tehdit eden polise, “Bir gece ansızın gelip ne yapacaksın? Geldiğinde neyle karşılaşacağını nereden biliyorsun? Mafya mı besliyorsunuz Emniyet Teşkilatı’nda” diye yazdı.
CHP’li Özkan, ayrıca, “Bu bir polis mi yoksa kolpacı sokak serserilerinden biri mi? Alçaksın. Bunun sahibi belli olsun sonra diyeceklerim var” diye de belirtti.
Açıklamada, Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nın bilişim suçları ile mücadele etmek üzere 7 gün 24 saat sanal devriye faaliyetlerini yürüttüğü belirtilerek, “Bu doğrultuda yapılan incelemelerde ‘jitem.akrep’ isimli hesap yöneticisinin 1976 doğumlu, M.B. isimli şahıs olduğu ve emniyet teşkilatıyla herhangi bir ilişkisinin bulunmadığı görülmüştür. Şahsın yapmış olduğu paylaşımlar sebebiyle de hakkında gerekli soruşturma başlatılmıştır. Türk Polis Teşkilatı olarak suç ve suçlularla mücadelemizi her alanda sürdürdüğümüz gibi sanal ortamda da sürdürmeye devam edeceğiz” denildi.





https://www.abcgazetesi.com/tuncayozkanabirgeceansizinbekletehdidi49972
İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabında da erişim engeli28 izlenme
CHP seçim bürosuna silahlı saldırı! Yaralılar var!211 izlenme
Garantili kara delik19 izlenme
Gurbetçiler AKP ile tanışmış ! SGK, prim toplayıp emekli yapmış, 4 yıl sonra maaşları kesip 'Emekliliğiniz iptal' deyip paraların üzerine yatmış !1637 izlenme
Fiyatlar 4 kat arttı tezgâhlar turiste kaldı41 izlenme
Mollaveisoğlu: "Bundan sonra AKP tüm seçimlerden yenilgi ile çıkacaktır"393 izlenme
İskilipli Atıf ile yeni yıl kutlaması!51 izlenme
Gökçeklere icra kararı!213 izlenme
MSB'den Teğmen İzzet Talip Akarsu hakkında suç duyurusu
Butlancılar bunu da yaptı! İzmir il binasında çıkan arbedede, Özgür Özel'in fotoğrafı bir takım kişiler tarafından tekmelenerek parçalandı!
Şamil Tayyar'dan gündem olacak Tahir Sarıkaya paylaşımı: "Konuşursa medyada deprem olur"
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez konuştu: "Bizim talihsizliğimiz…"